Hepsiburada Premium Özellikleri Neler? Hepsiburada Premium Abonelik nedir, kaç Lira?

Hepsiburada Premium abonelik sistemini resmen başlattı. 1998 yılından bu yana faaliyette olan online alışveriş sitesi Hepsiburada Premium abonelik özellikleri ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Peki, Hepsiburada Premium ayrıcalıkları neler?

Hepsiburada Prime ayrıcalıkları ile kullanıcıların dikkatini çekiyor. Ücretsiz kargo ve BluTv aboneliği gibi avantajlarla dikkat çeken Hepsiburada Premium ne kadar, kaç TL?

HEPSİBURADA PREMİUM ABONELİK ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL?

Hepsiburada Premimum abone aylık ücreti 9,90 TL olarak belirlendi. 1 Temmuz'da başlayacak premium abonelik hizmet kullanıcılara birçok ayrıcalık sunuyor.

HEPSİBURADA PREMİUM AYRICALIKLARI VE ÖZELLİKLERİ

Kapıda iade hizmeti ücretsiz

Tüm alışverişlerde kargo ücretsiz

Üyelik boyunca BluTV ücretsiz

Çağrı merkezine öncelikli bağlanma

Mobilyalarda montaj hizmeti ücretsiz

Her alışverişte yüzde 3 oranında HepsiPapel kazanma fırsatı

HEPSİBURADA PREMİUM ÜYELİK NASIL ALINIR?

Hepsiburada Premium bağlantısını ziyaret edin. Ürünü sepete ekleyin ve ödeme yapın. Ödeme yapıldıktan sonra Hepsiburada Premium üyeliğiniz açılacak. Profildeki Premium bölümünden ayrıcalıkları görüntüleyebilir ve ücretsiz BluTV kodu alabilirsiniz. Hepsiburada Premium, siz iptal edene kadar her ay kendisini otomatik olarak yenileyecek.

Hepsiburada Premium Özellikleri Neler? Hepsiburada Premium Abonelik nedir, kaç Lira? ile ilgili etiketler Hepsiburada premium
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.