HEKTAŞ sermaye artırımı ne zaman, hisseleri neden düştü?

HEKTAŞ, hayvan sağlığı için geliştirilen özel ilaçlar ile bitki koruma, yemler ve besleme ürünleri üreten HEKTAŞ (HEKTS) geçtiğimiz haftalarda bedelli ve bedelsiz sermaye artırımı SPK tarafından onaylanmıştı. Son günlerde ise HEKTAŞ hisse düşüşü dikkatlerden kaçmadı.

HEKTAŞ, yeni haftada sermaye artırımı sürecine geldi. Onaylanan sermaye artırımı neticesinde 860 milyon TL olan mevcut sermayesini 2 milyar 530 milyon TL’ye kadar çıkaracak. Sermaye artırımının 1 milyar 290 milyon TL’lik kısmı %150 bedelli sermaye artırımı şeklinde gerçekleştirilecek ve 380 milyon TL’lik kısmı ise %44 oranında bedelsiz artırım olacak.

HEKTAŞ Sermaye Artırımı Ne Zaman?

HEKTAŞ, %150 oranında bedelli ve %44 oranında bedelsiz sermaye artırımı, 12 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek. Yeni pay alma hakkı kullanımı 26 Ekim tarihine kadar devam edecek. Sermaye artırımına sahip yatırımcılarda en geç 12 Ekim tarihine kadar HEKTAŞ hissesine sahip olmalıdırlar.

Bedelsiz sermaye artırımına katılmak isteyen yatırımcıların hesabında her hisse başına 1,5 TL katılma payı ödemesi için yeterli bakiyenin bulunması yeterli olacaktır.

HEKTAŞ sermaye artırımı ne zaman, hisseleri neden düştü? ile ilgili etiketler hektaş hisse sermaye artırımı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.