Hedef filminin konusu nedir? Hedef filminin oyuncuları kimlerdir?

25 Mart Perşembe günü Show TV yayın akışında yer alan Hedef filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki 2004 yapımı Hedef filminin konusu nedir, Hedef filminin yuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

25 Mart Perşembe günü Show TV yayın akışında yer almakta olan Hedef adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Hedef adlı aksiyon filmi 2004 yılında vizyona girmiştir. Hedef adlı filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başında soluksuz bırakacak.

Senaristliğini Jim Makichuk’un yaptığı Hedef filminin konusu nedir, Hedef oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Hedef filminin konusu nedir? Hedef filminin oyuncuları kimlerdir?

Hedef filminin konusu ne?

Füze taşımakta olan Amerikan Ordusu’na ait bir araç Türkiye dolaylarındaki ıssız bir bölgede yol almakta iken Doğu Avrupalı bir grup milis, aracı kaçırmaya yeltenmiştir. Amerikan Özel Kuvvetleri tetikçisi Charlie Snow milisleri öldürür; fakat milislerin lideri Yevon kaçmayı başarmıştır. Charlie sağ salim evine, ailesinin yanına dönecektir. Fakat Yevon intikam almak için onun ve ailesinin peşine çoktan düşmüştür.

Hedef filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: William Webb

Oyuncular: Tammy Trull, James Russo, Steffani Brass

Tür: Aksiyon, Gerilim

Yapım Yılı: 2004 - ABD/ 1s 24dk

Hedef filminin konusu nedir? Hedef filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler hedef filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.