"HDP'ye bakanlık verilebilir" sözleri tepki çekmişti: Gürsel Tekin istifa edecek mi?

Katıldığı bir canlı yayında 'HDP'ye bakanlık verilebilir' sözleri ile büyük tepki çeken CHP Eski Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, istifa edip etmeyeceği konusundaki merak edilen soruları yanıtladı.

CHP Eski Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'den dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"İSTİFA ETMEYECEĞİM"

İnci Sözlük YouTube kanalında soruları yanıtlayan Tekin, özellikle İYİ Parti’nin tepki gösterdiği “HDP’ye Bakanlık verilebilir” sözleriyle ilgili yeni ifadeler kullandı.

“Anayasayı hatırlatmanın böylesine tartışma konusu yaratabileceğini hiç düşünemedim” diyen Gürsel Tekin, istifa etmeyeceğini söyledi. Gürsel Tekin, Cumhurbaşkanlığı için de “Kılıçdaroğlu’nun aday olmasını çok istiyorum” dedi



 

 

"HDP'ye bakanlık verilebilir" sözleri tepki çekmişti: Gürsel Tekin istifa edecek mi? ile ilgili etiketler Gürsel Tekin CHP HDP istifa bakanlık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.