'Vatandaşın faturası Kandil'e dert mi oldu? Sokak çağrısıyla çatışma peşindeler!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, elektrik zamlarının ardından kafelerde ısıtıcılar için açılış ücreti sistemini, elektrik faturalarında yeni adımları, HDP'nin gizli elektrik provokasyonu çağrısını, HDP'li Dersim Dağ'ın skandal Semra Güzel savunmasını ve Güzel ile sözlüsü Volkan Bora ile ilgili Ceyhun Bozkurt'un ortaya çıkardığı yeni fotoğrafları masaya yatırdı.

"DEVLET BU MESELEYE EL KOYMALI"

Ceyhun Bozkurt, "Şirketler, devlet indirime gittiğinde fiyatı düşürmüyor. Burada bir sıkıntı var.  Esnaf maliyet artınca mecburen bu tedbirleri getiriyor. Kuru fasulyeyi 10 TL'ye yiyorsak 20 TL'ye yemeye başlıyoruz. Devlet bu meseleye el koymalı.

"AMAÇLARI KAOS OLUŞTURMAK, GEZİ OLAYLARINDAKİ GİBİ ÇATLAĞI BÜYÜTMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Bunların derdi toplumu sokağa sevk etmek ve kendi siyasi çıkarlarıdır. Amaçları kaos oluşturmak. Bunlar Gezi olaylarındaki gibi çatlağı büyütmeye çalışıyorlar. Esas mesele çatlağı onarıp toplumun sorununu çözmek. Bu şahıs terör savunuculuğu yapıyor. Siz hamile eşinin yanında askerimizi, mehmetçiklerimizi şehit ettiniz, her türlü saldırıyı yaptınız. Bunlar Kürdistan Teali Cemiyeti'nin geleneğini sürdürüyorlarsa biz de o kişileri ezen Mustafa Kemal Atatürk'ün geleneğini sürdürüyoruz.

"GÜZEL'İN KOLUNDAKİ SARI, KIRMIZI VE YEŞİL RENKTEKİ BİLEKLİK ÖRGÜTÜ SEMBOLİZE EDİYOR"

Semra Güzel ile Volkan Bora'nın bu fotoğrafı örgüt öncesi döneme ait, muhtemelen üniversite yılları. Güzel'in kolunda sarı, kırmızı ve yeşil bileklik var, örgütü sembolize ediyor." sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'Vatandaşın faturası Kandil'e dert mi oldu? Sokak çağrısıyla çatışma peşindeler!' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun HDP Elektrik faturaları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.