Haydar Dümen'in mezarı açılabilir! Sır gibi sakladığı oğlundan şok dava!

Geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden ünlü psikiyatr Haydar Dümen’in 100 milyon liralık kayıp mirasında tartışmalar devam ederken yeni bir bilgi daha açığa çıktı. Dümen’in sır gibi herkeslerden sakladığı oğlu, babasının mezarının açılmasını istedi.

Yaşamını yitiren ünlü psikiyatr Haydar Dümen’in çocukları ortalığı birbirine kattı. Gaye ve Emek Dümen kardeşler, üvey anneleri Gül Dümen’i suçlarken babalarının cenazesine katılmamaları için defin işlemlerinin sessizce yürütülüp gizlice gerçekleştirildiği iddiasında bulundular.

Sabah’ın haberine göre; Haydar Dümen'in oğlu Emek Dümen de babasının hastaneye geç götürüldüğünü iddia ederek ölümüyle ilgili şüphe içerisinde olduklarını kaydederek yeniden otopsi talebinde bulundu.

Haydar Dümen'in mezarı açılabilir! Sır gibi sakladığı oğlundan şok dava!

Haydar Dümen'in 100 milyon lira değerindeki kayıp mirasıyla ilgili tartışmalar sürerken Gaye Dümen hastaneyle görüşüldüğünü söyleyerek, "Babam koronaya yakalanmış ve en son safhada hastaneye götürülmüş. Akabinde hemen entübe edilmiş. O yaştaki birisinin ateşi yükseldiği an hastaneye götürülmesi gerekirdi. Evde iyice ağırlaşması beklenmemeliydi." Emek Dümen ise "Mezarın açılıp otopsi yapılmasını istiyoruz. İhmalden şüpheleniyoruz" dedi.

Haydar Dümen’in ölmeden hemen önce Sıraselviler'deki 100 milyonluk gayrimenkulünü tanıdığı bir emlakçıya devretti. Bu iddiaların hemen sonrasında ise ünlü psikiyatrın herkesten gizlediği üç çocuğu da üvey anneleri Gül Dümen'i kendilerinden mal varlıklarını kaçırmakla suçladı. Hemen ardından da Dümen'in çocukları miras tespit davası açma kararı aldı.

Haydar Dümen'in mezarı açılabilir! Sır gibi sakladığı oğlundan şok dava! ile ilgili etiketler otopsi haydar dümen Gül Dümen Gaye Dümen emek dümen miras mezar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.