Haydar Dümen'in kayıp mirası dudak uçuklattı! Bütün her şey emlakçıya kaldı!

Ünlü psikiyatr Haydar Dümen’in ölümü sonrasında miras kavgası baş gösterdi. Yeni iddialar doğrultusunda Dümen’in emlakçıyla temasa geçerek satış yapması için mallarını devretti. 100 milyon lira değerindeki mülk adına harekete geçen Dümen’in eşi Gül Dümen kocasının kayıp mirasını geri alabilmek için hukuk mücadelesi verecek.

92 yaşında hayatını kaybeden Haydar Dümen, Türkiye’nin en önemli isimleri arasındaydı. Gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıkan Dümen’in 100 milyon lira değerindeki mal varlığını bıraktığı kişiler herkesi şokta bıraktı. Dümen’in eşi de kocasından kalan miras için harekete geçti.

Dümen’in Beyoğlu Sıraselviler'de muayenehanesinde hastalarını karışılıyordu. Dümen'in yine aynı bölgede bina, daire, dükkan gibi mülkleri olduğu söylendi.

Haydar Dümen'in kayıp mirası dudak uçuklattı! Bütün her şey emlakçıya kaldı!

Haydar Dümen’in sağlığında bölgedeki emlakçıya satış yapsın diyerek mallarını devrettiği ancak emlakçının hayatını kaybetmesi sonrasında işlerin karıştığı ortaya çıktı. Emlakçının varisleri babalarının mirası olduğu için hamle yapmaya başladığı ancak Dümen’in eşi Gül Dümen kocasının mirasını geri alabilmek için büyük bir hukuk mücadelesi vermeye hazırlandığı kaydedildi.

Bölgedeki dairelerin ortalama metre kare fiyatları 10 bin liradan, dükkanlarında 25-35 bin lira arasında değiştiği belirtildi. Dümen'in de emlakçıya devrettiği mülklerin yaklaşık değerinin ise 100 milyon lirayı bulduğu ifade edildi.

Haydar Dümen'in kayıp mirası dudak uçuklattı! Bütün her şey emlakçıya kaldı! ile ilgili etiketler emlakçı haydar dümen Gül Dümen miras mal varlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.