Hastaneye giren aç geyik, karnını süs bitkisiyle doyurdu!

Bu hafta Kanada, Alaska'daki bir hastanenin lobisine giren bir geyik ortalığı birbirine kattı ve güvenlik görevlilerinin aç hayvanı uzaklaştırmak için ecel terleri döktü.

Providence Alaska tıbbi tesisindeki çalışanlar tarafından görüntüleri yayınlanan garip olayda, bir güvenlik görevlisi ekibi ve bazı hastalar, omuz omuza vererek geyiği hastaneden uzaklaştırmaya çalıştılar.

Ancak pek de bu duruma aldırış etmeyen hayvan, lobiye yerleştirilmiş süs bitkilerini yemekle ilgileniyordu.

Hastane çalışanları, Facebook hesabı üzerinden paylaştıkları gönderiye, "'Bir binadan geyiği tam olarak nasıl çıkarırsınız?' diye merak eden herkes için Güvenlik Departmanımızın harika çalışmasını paylaşıyoruz." açıklamasını yazdı.

Hastaneye giren aç geyik, karnını süs bitkisiyle doyurdu!

Providence Güvenlik Direktörü Randy Hughes, verdiği demeçte olayı şu şekilde aktardı: "Sevk görevlilerimizden birinden tesise bir geyiğin girdiğine ve lobimizde bitkilerimizi yediğine dair bir telefon aldık." 

"Toplanan hastalar ve hemşireler hayvanı uzaklaştırmaya çalışırken, ziyaretçiyi geldiği kapıdan dışarı çıkmaya ikna etmek, yaklaşık 15 dakikalık nazik bir cesaretlendirmeyle sürdü."

"Nihayet herkesin ona bakmasından bıktı ve sonunda kapıdan çıktı," 

HASTANE ÇALIŞANLARI VE HASTA YAKINLARI GEYİĞİ BÖYLE UZAKLAŞTIRMAYA ÇALIŞTI!

Hughes'ın açıklamaları 'bıktı' yönünde olsa da, aç geyiğin karnını doyurduğu için çıkmış olması daha muhtemel gözüküyor.

Hastaneye giren aç geyik, karnını süs bitkisiyle doyurdu! ile ilgili etiketler Geyik Kanada Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.