Hasan Efe Uyar kimdir? Kaç yaşında? CHP MYK üyesi Hasan Efe Uyar nereli?

HCP MYK üyeleri 2023 genel seçimlerinin ardından açıklandı! Bu kapsamda, İşçi sendikaları, STK ve Meslek kuruluşlarında ise Hasan Efe Uyar yer alıyor... Peki, Hasan Efe Uyar kimdir? Kaç yaşında? CHP MYK üyesi Hasan Efe Uyar nereli? Detaylar haberimizde...

2023 Genel seçimlerinin ardından CHP'nin yönetim kadrosunda beklenen büyük değişim gerçekleşti. Bu çerçevede, MYK üyeleri de belli oldu. İşçi sendikaları, STK ve meslek kuruluşlarında ise Hasan Efe Uyar yer alıyor. Peki, Hasan Efe Uyar kimdir? Kaç yaşında? CHP MYK üyesi Hasan Efe Uyar nereli? Ayrıntılar haberimizde...

Hasan Efe Uyar kimdir? Kaç yaşında? CHP MYK üyesi Hasan Efe Uyar nereli?

CHP MYK ÜYESİ HASAN EFE UYAR KİMDİR? 

Hasan Efe Uyar, 1991 Yılında Amasya’da doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini memleketi Tokat/Erbaa’da tamamladı. 2010 yılında CHP Erbaa Gençlik Kolları Başkanı olarak, 12 Eylül Anayasa referandumunda HAYIR kampanyası yürüttü. Aynı yıl başladığı İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2014 yılında mezun oldu.

Üniversite eğitimi süresince, İstanbul Kültür Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı, Üniversite Senato ve Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulundu. 2015 yılından itibaren kendine ait hukuk bürosunda mesleki faaliyetlerini sürdürmekte olup, İstanbul Kültür Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku alanında Yüksek Lisans Eğitimini devam ettirmektedir.

 

 

Hasan Efe Uyar kimdir? Kaç yaşında? CHP MYK üyesi Hasan Efe Uyar nereli? ile ilgili etiketler Hasan Efe Uyar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.