Hani izmarit bile atmıyorlardı? 'Çevreci' PKK'nın yandaşları, Paris'te ağaçlarla saldırıyor!

PKK yandaşları Paris'i savaş alanına çevirdi. Ağaçlarla polislere saldıran terör yandaşlarının o görüntüleri akıllara Cumhuriyet'in geçmiş dönemde yaptığı haberi getirdi. PKK'yı sempatik göstermeye çalışılan haberde örgüt üyelerinin Kandil'de doğaya saygı gösterdikleri öne sürülmüştü.

Fransa'da üç kişinin ölümüyle sonuçlanan ve Fransız vatandaşı William adlı şahsın düzenlediği silahlı saldırı sonrası ülke savaş alanına döndü.

Başkent Paris'te terör örgütü PKK yanlıları, saldırıyı fırsat bilerek cadde ve sokaklarda gördükleri ne varsa ateşe verdi.

PKK YANDAŞLARI AĞAÇLARLA SALDIRDI

Kurulan barikatlar ve devrilen araçlar yakılırken, adeta talan edilen Paris'ten yıkım görüntüleri objektiflere takıldı.

Örgüt sempatizanlarından birinin elinde ağaçla saldırması ise dikkatlerden kaçmadı. Söz konusu şahıs, ağacı polislere doğru atmaya çalıştı.

 

CUMHURİYET'TEN PKK'YA 'ÇEVRECİ' GÜZELLEMESİ

Bu görüntüler, akıllara önüne kattıkları ne varsa yakıp yıkan terör örgütünü "çevreci" gösterme çabalarını getirdi.

Cumhuriyet, geçmiş dönemde, PKK'yı sempatik göstermeye çalıştığı haberinde, elebaşı Cemil Bayık'la röportaja yer verirken, örgütün "Kandil'de doğaya saygı gösterdiğini" öne sürdü.

"SİGARA İZMARİTLERİNİ BİLE YERLERE ATMIYORLAR"

Söz konusu haberde, "Dağ taş demiyorlar, sigara izmaritlerini bile yerlere atmıyorlar. Köylülerin rastgele ağaç kesmesine izin vermiyorlar." denildi.

"Her yer tuvalet anlayışı yok." ifadesine yer verilirken, "Özel tuvalet alanları var. Komünal bir yaşam var." notları paylaşıldı.

 

 

İŞTE ÖRGÜTÜN GERÇEK YÜZÜ

Ancak PKK'nın Avrupa'da rahat hareket edebildiği ülkelerden biri olan Fransa'da yaşananlar ve kameraya yansıyan anlar, örgütün gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koydu.

Hani izmarit bile atmıyorlardı? 'Çevreci' PKK'nın yandaşları, Paris'te ağaçlarla saldırıyor! - Resim : 3

Hani izmarit bile atmıyorlardı? 'Çevreci' PKK'nın yandaşları, Paris'te ağaçlarla saldırıyor! - Resim : 4

Hani izmarit bile atmıyorlardı? 'Çevreci' PKK'nın yandaşları, Paris'te ağaçlarla saldırıyor! - Resim : 5

 

Hani izmarit bile atmıyorlardı? 'Çevreci' PKK'nın yandaşları, Paris'te ağaçlarla saldırıyor! ile ilgili etiketler PKK Cumhuriyet Gazetesi Fransa Paris
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.