Hande Sarıoğlu 'Stil İkonu'ndan neden ayrıldı? Hakan Akkaya hakkında olay açıklamalar

Ünlü spiker Hande Sarıoğlu, YouTube ekranlarında yayınlanan mode programı Stil İkonu'ndan neden ayrıldığı açıkladı. Tv8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Hande Sarıoğlu, Hakan Akkaya ile arasında geçen kavganın perde arkasını canlı yayında anlattı. Hakan Akkaya'nın kendisini en başından beri programda istemediğini dile getiren sunucu, ''Benim dans ederek, şarkı söylerek yayını açmamdan rahatsız oluyordu'' dedi.

Hakan Akkaya, Aslıhan Doğan Turan, Uğurkan Erez ve Ivana Sert'in jüri koltuğunda oturduğu, YouTube ekranlarında yayınlanan 'Stil İkonu' adlı moda programından ayrılan Hande Sarıoğlu, Hakan Akkaya hakkında açıklamalarda bulundu. Hande Sarıoğlu, sunucusu olduğu ‘Stil İkonu’ programından neden ayrıldığını açıkladı.

4. BÖLÜMÜN ARDINDAN PROGRAMDAN AYRILMIŞTI


Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Hande Sarıoğlu, Stil İkonu'ndan 4 bölüm sonra ayrılmıştı. Programda sunucu olarak yer alan Hande Sarıoğlu, jüri olan Hakan Akkaya ile gerilince programı bırakmıştı. Hakan Akkaya ile kavga etmesinin perde arkasını anlatan Hande Sarıoğlu, Akkaya ile kavga ettiklerini ve araya yapım ekibinin girdiğini söyledi.

''MOBBİNG YAŞADIM''

Programdan ayrılmasıyla ilgili konuşan güzel sunucu, ''Hakan Akkaya kameraların hep onu göstermesini istiyordu. Benim dans ederek, şarkı söylerek yayını açmamdan rahatsız oluyordu. Son çekimlerde bana “Seda Sayan programı değil bu” dedi. Ben de ona “Sen de İngiliz Kraliyet ailesi misin” diye karşılık verdim. O anlarda kameralar kayıttaydı. Mobbing yaşadım! Ben çat çat konuştum ama Hakan benden böyle bir şey beklediği için susmuştu. Benimle 60 bölüm anlaştılar ve ben öyle bir enerjiyle neden orada olayım ki? Ben gemileri yakmıştım ve oradan dönüş yoktu. O şekilde program gitmezdi. Benim programın başından beri olmamı istemedi. Benim hiç kimseyle problemim yoktu. Yapım da sorun yapmadı ve 4 bölümlük ücretimi ödedi. Ben idare etmezdim çünkü ben de dik bir insanım. Aslıhan daha sessiz sakin biridir. Çok araya dereye girecek bir durum yoktu. Zaten Aslıhan'la Hakan kanka.'' ifadelerini kullandı.

Hande Sarıoğlu 'Stil İkonu'ndan neden ayrıldı? Hakan Akkaya hakkında olay açıklamalar

''HAKAN AKKAYA İLE YILDIZIMIZ BARIŞMADI''


Açıklamalarına devam eden Sarıoğlu, ''Ben 4. bölümden sonra adaya veda ettim. Ben göndermediler de bizim en başından beri Hakan Akkaya ile yıldızımız barışmadı. Programda ilk Hakan Akkaya ile anlaşılmış. O da yanına partner olarak Aslıhan Doğan Turan'ı alıyor. Bu program sanki Hakan'ın programı gibi oluyor. Ben sunucu olarak tanıştırılınca Hakan'a sürpriz oluyorum. Hakan en başından beri kendi sunmak için sunucu istememiş. Daha fazla ekranda olmak istemiş. Beni en başından beri programda istememiş. Yapımcılar benden idare etmemi istedi. İlk tanışma toplantısında bile herkese enerjimizin tutmadığını söylemiştim. En başından beri istenmeyen biriydim. Beşinci programın finalini çekerken beni yanına çağırıp 'Sen artık şarkı söylemekten bi vazgeçer misin?' dedi. Her programda bir müdahale vardı. O bana karışabileceğini zannetti. Aslıhan'ı ve yapımı da idare ediyordu. 10 kız bunun karşısına geçtiğinde hakaretleri koyun gibi dinliyordu. Hakan egemen bir program olmuştu. Bana da hakim olabileceğini zannetti.'' şeklinde konuştu.

Hande Sarıoğlu 'Stil İkonu'ndan neden ayrıldı? Hakan Akkaya hakkında olay açıklamalar - Resim : 2

 

 

Hande Sarıoğlu 'Stil İkonu'ndan neden ayrıldı? Hakan Akkaya hakkında olay açıklamalar ile ilgili etiketler Hakan Akkaya Hande Sarıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.