Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrolünde olduğu 85 ülkede yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi ödüle doymuyor

FOX TV ekranlarında yayınlanan 8 Eylül 2021 tarihinde final yapan Sen Çal Kapımı diziinin ünü tüm dünyaya yayıldı. Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı, 85 ülkede gösterime girerek büyük bir başarıya imza atan dizi yurt dışında ödül kazandı.

Sen Çal Kapımı dizisi final yapmasına rağmen adından söz ettirmeye devam ediyor... Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin ünü 85 ülkede büyük bir ses getirdi.

Latin televizyon dünyasına ait Latin Yıldızları Ödülleri’nde Sen Çal Kapımı, en iyi Türk dizisi seçildi. Emanet, Hercai, Doğduğun Ev Kaderindir, Son Yaz gibi dizilerin yarıştığı bu kategoride Sen Çal Kapımı oyların %32’isini aldı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrolünde olduğu 85 ülkede yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi ödüle doymuyor

Oldukça beğenilen fenomen Sen Çal Kapımı dizisi oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin kariyerinde zirve yaparken yapımın final yapmasının ardından birçok sektörden teklifler aldılar. Bunlardan birisi ise en büyük dijital yayın platformlarından Disney Plus oldu. Ağustos ayı içerisinde Türk izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Disney Plus’ın görüştüğü üç kadın oyuncudan biri olan Hande Erçel’in henüz görüşme halinde olduğu iddia edildi.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrolünde olduğu 85 ülkede yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi ödüle doymuyor ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Latin Yıldızları Ödülleri Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.