Haluk Bilginer Netflix'in o dizisine transfer oldu!

En son Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen'de yayınlanan "Eşref Bey" dizisiyle izleyiciyle buluşan usta oyuncu Haluk Bilginer, yeni bir dijital proje için onay verdi. Netflix'in heyecanla izlenen yapımlarından olan "Sıcak Kafa" ile anlaşan Bilginer, yakında zamanda yeniden izleyicisiyle buluşacak.

Rol aldığı yapımlar ve üstün oyunculuk performansıyla adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Haluk Bilginer, en son Acun Ilıca'nın kurduğu dijital platform Exxen'de yayınlanan "Eşref Bey" adlı dizide rol almıştır.

NETFLIX İLE ANLAŞTI

Son zamanlarda daha çok dijital platformlardaki yapımlarda yer almayı tercih eden Bilginer, yeni bir dijital proje için onay verdi. Tims&B'nin yapımcılığını üstlendiği Netflix'in iddialı yapımı Sıcak Kafa dizisi ile anlaşan Haluk Bilgiler, yakında izleyici karşısına çıkacak.

SICAK KAFA HAKKINDA

Mert Baykal'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Sıcak Kafa, güçlü oyuncu kadrosu ile platformun en dikkat çeken yapımlarından biri. Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı, Erdem Akakçe, Feriha Eyüboğlu ve Tilbe Saran'ın başrollerinde yer aldığı kitaptan uyarlama yapıma, en son oyuncu Osman Sonat dahil olmuştu.

Haluk Bilginer Netflix'in o dizisine transfer oldu! ile ilgili etiketler Haluk Bilginer Netflix Sıcak Kafa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.