Halaya anneler günü mesajı! Hala için duygusal anneler günü sözleri

Halaya anneler günü mesajı; Mayıs ayının en anlamlı ve en özel anında halanıza, sevginizi ve minnettarlığınızı gösterebilmeniz için önemlidir. İşte, halanız için en duygusal anneler günü sözleri…

Halaya anneler günü mesajı; Mayıs ayının ikinci Pazar günü olan o özel ve anlamlı anda yeniden canlanmaktadır. 8 Mayıs Pazar gününe denk gelen ve tüm dünyada kutlanan Anneler Gününde halanızın üzerimizdeki emeklerine karşılık olarak onu unutmadığınızı her daim hatırlatarak söylenecek güzel ve tatlı bir söz sevgimizi gösterecektir.

Halaya Anneler Günü Mesajları

• Canım Halam Anneler Günün Kutlu Olsun.

• Anneler günün kutlu olsun canım halam. Allah hep gönlüne göre versin.

• Anneler günün kutlu olsun halaların halası annemden sonra en değerlim… Halam benim

• O yüzündeki muhteşem gülümsemen hiçbir zaman noksan olmasın halam. Anneler günün kutlu olsun.

• Annelerdir bütün çocukları sevindiren Güneş yüzlü halam, ellerinden öperim..Anneler günün kutlu olsun.

Halaya anneler günü mesajı! Hala için duygusal anneler günü sözleri

• Cennet anaların ayağının altındadır. Anne Sevginin adı ve hiç kimse onun yerini alamaz. Onun sevgisi, saf ve temiz… Halacığım Anneler Günün Kutlu Olsun.

• Hala anne yarısıdır derler, ne kadar güzel söylemişler. Anne kadar yeğenini düşünen, kol kanat geren, hep iyiliğini isteyen candan ötedir halalar. Anneler günün kutlu olsun halacığım.

• Anneler günün kutlu olsun canım halacığım. Hala bambaşka bir şeydir benim için. Sen öğrettin düştüğümde kalkmayı... Annem kadar sen de yanımdaydın. Candan öte biricik halam iyi ki varsın.

• Anne güllerin bezemesi, gülden deste anne, sözümde tutuklu, tarifsiz beste anne, yanar yürek, can bitkin kafeste, anne hasret bağırda, anne içimde aheste. Seni çok seviyorum halam, anneler günün kutlu olsun.

• Annemi kaybettim ben senin varlığın ile yaşama tutundum. Zor zamanlarımı ben seninle atlattım. Yaslandığım dağım yıkıldı benim sana sırtımı dayadım. İyi ki varsın iyi ki canımın yarısı halacığım. Anneler günün kutlu olsun. Biricik halam benim.

• Sevgili halam, arkadaşım sırdaşım. Annemden sonraki en değerli varlığım. İyi ki hayatımızdasın, iyi ki senin gibi bir halam var. Ben çok şanslıyım ve daha bir sürü doğum gününü kutlamak nasibiyle iyi ki doğdun.

Halaya anneler günü mesajı! Hala için duygusal anneler günü sözleri ile ilgili etiketler Anneler Günü halaya anneler günü mesajları halaya anneler günü sözleri anneler günü mesajları anneler günü sözleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.