Hakaretler çabuk unutuldu! Şevval Şahin, uzaklaştırma kararı aldığı eski aşkı Yiğit Marcus Aral ile yan yana

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in yakın zamanda ilişkisini sonlandırdığı sevgilisi Yiğit Marcus Aral, Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı’yı denize atmasının ardından, Anadolu Sulh Ceza Hakimliği’nde görülen dava sonucunda "100 metreden fazla yaklaşmama" ve 2 ay süresince adli kontrol cezası almıştı. Şevval Şahin ile eski aşkı Yiğit Marcus Aral yeniden bir araya geldi.

2018 Türkiye Güzeli 22 yaşındaki model Şevval Şahin, 1.5 yıldır birlikte olduğu yazılım mühendisi sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile yollarını ayırdıklarını sosyal medyadan duyurmuştu. Ayrılık sonrası adı Kerem Kamışlı ile anılan Şevval Şahin gündemden düşmüyor.

Yiğit Marcus Aral'dan ayrılan Şahin'in, Kerem Kamışlı ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulurken, geçtiğimiz yıllarda uzun süre aşk yaşadığı Pakistanlı Syed Amir Ali Kirmani'yi sosyal medyada yeniden takip etmeye başlaması kafaları karıştırmıştı.

 Şevval Şahin Yiğit Marcus


Saklambaç'ta yer alan habere göre; Şevval Şahin, özel hayatıyla “Pes” dedirtiyor. Önce eski sevgilisi Marcus Aral’a dava açıp “100 metre yaklaşmama” cezası aldırdı... Ancak 1 hafta sonra adliyelik olduğu Marcus’un kollarına koştu.

Şevval Şahin Yiğit Marcus

Magazin dünyası böyle aşk trafiği görmedi. Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in özel hayatı, entrikalı fimleri aratmıyor.

KEREM KAMIŞLI İLE KISA SÜRELİ AŞK YAŞADI

Yiğit Marcus Aral'la 2 yıllık aşkını geçtiğimiz haftalarda sonlandıran Şahin, Sabancılar'ın torunu Kerem Kamışlı'yla aşk yaşamıştı. Ancak "İstenmeyen gelin durumuna düştüğü" iddia edilen Şahin'in aşkı jet hızıyla bitti.

Şevval Şahin Yiğit Marcus

YİĞİT MARCUS ARAL, KEREM KAMIŞLI'YI DENİZE ATMIŞTI

Bu ilişkisi sırasında yaşanan olayda Marcus, Kerem Kamışlı'yı denize atmış, Şahin de mahkemeye koşmuştu.


HAKARETLER UNUTULDU

Marcus Aral'a kendisine 100 metreden fazla yaklaşmama cezası verdirten Şahin, "Yaptığı şiddet" demişti. Aral da "Para avcısı" gibi ağır sözler söylemişti.

Kerem Kamışlı

Ancak ikili her şeyi unuttu ve önceki gün dip dibe eğlendi. Beyoğlu KleinGarten'da görüntülenen ikili, "Mahkemeleri boşu boşuna meşgul ediyorlar" diye tepki çekti. Marcus'un Şahin'e evlilik teklifi ettiği konuşulanlar arasında.

''ARKADAŞ KALMAYA KARAR VERDİK'' DEMİŞTİ...

Model Şevval Şahin, 1.5 yıldır birlikte olduğu yazılım mühendisi Yiğit Marcus Aral’dan ayrıldığını sosyal medya hesabından bu sözlerle duyurmuştu:

“Marcus ve ben bir süre önce yollarımızı ayırdık. Hâlâ birbirimizi önemsiyoruz ve ilişkimiz artık ikimiz adına sağlıklı olmadığı için arkadaş olarak kalmaya karar verdik”

 

Hakaretler çabuk unutuldu! Şevval Şahin, uzaklaştırma kararı aldığı eski aşkı Yiğit Marcus Aral ile yan yana ile ilgili etiketler Şevval Şahin Yiğit Marcus Aral Kerem Kamışlı uzaklaştırma kararı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.