Hakan Ural Ekşi Sözlük'e ateş püskürdü: Ne olduğu belirsiz bu oluşum...

Ekranların sevilen programı "Neler Oluyor Hayatta" sunucusu Hakan Ural, Ekşi Sözlük'e getirilen erişim yasağının ardından açıklamalarda bulundu. Ural, "Çok geç alınmış bir karar" diyerek çok sert ifadeler kullandı.

Selçuk Ural’ın oğlu Hakan Ural 'Neler Oluyor Hayatta' programındaki yorumları ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile çok konuşuluyor. Ural sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ekşi Sözlük’e geçtiğimiz günlerde getirilen erişim engeli ile ilgili konuştu.

Hakan Ural Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"NE OLDUĞU BELİRSİZ BU OLUŞUM..."

“Ekşi Sözlük denen lağım çukuru sözde platforma getirilen erişim engelini çok geç kalınmış bir yargı kararı olarak görüyorum. 7/24 Hakaret üreten insanları aşağılayan kışkırtan yalan haber yayan ne idüğü belirsiz bu oluşum sonsuza dek olmaz olsun.”

Hakan Ural Ekşi Sözlük'e ateş püskürdü: Ne olduğu belirsiz bu oluşum...

Tüm bunlara ek olarak, Ekşi Sözlük erişim engeli kararı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) sitesinde yayımlanmıştı ve kararın 5651 sayılı yasanın 8/a maddesinde düzenlenen milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması gerekçesiyle alındığı belirtilmişti.

 

 

Hakan Ural Ekşi Sözlük'e ateş püskürdü: Ne olduğu belirsiz bu oluşum... ile ilgili etiketler Hakan Ural Ekşi Sözlük
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.