Çalhanoğlu: Kupayı kaldırabilecek güçteyiz

Hakan Çalhanoğlu, pandemi sonrası bambaşka bir Milan izleteceklerini belirterek UEFA Avrupa Ligi'nde zafere uzanabilecek güçte olduklarını söyledi. Milan'daki milli yıldızımız İtalyan medyasının gözdesi haline geldi.

Milan'ın 10 numarası Hakan Çalhanoğlu, İtalyan deviyle UEFA Avrupa Ligi'ni kazanabilecek güte olduklarını söyledi. 3. Eleme Turu'nda Norveç'in Bodo Glimt takımını 3-2 yenerek tur atladıkları maçta 2 gol, 1 asistle yıldızlaşan Çalhanoğlu, bugün İtalyan basınında manşetleri süsledi.

KAFAM RAHAT

Çalhanoğlu'nun "Kafam rahat ve teknik direktörümüz bana özgüven aşılıyor. Kendi rolümde rahat hissediyorum. Daha önce de birçok röportajda bu mevkide oynamak istediğimi söylemiştim. Önemli olan günün sonunda bizim kazanmamız. Kupaya kadar uzanabilir miyiz? Evet, pandemi arası sonrası birçok maç kazandık ve böyle devam etmeliyiz" ifadeleri İtalyan medyasında geniş yer buldu.

Milli futbolcumuz, geçen sezon kırmızı-siyahlı forma altında 38 resmi maça çıkıp 11 gol, 9 asistle oynamıştı. Milan, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda, Beşiktaş'ı eleyen Rio Ave'yle kozlarını paylaşacak. 

Çalhanoğlu: Kupayı kaldırabilecek güçteyiz ile ilgili etiketler Hakan Çalhanoğlu Milan İtalya UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.