Hagi'nin prensi Enes Sali daha 15 yaşında Romanya A Milli Takımı'nın formasını giyecek...

Romanya Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde daha önce forma giyen Türk asıllı futbolcu Enes Sali, A Milli Takım'a ilk kez davet edildi. Gheorghe Hagi'nin çalıştırdığı Farul Constanta takımında forma giyen 15 yaşındaki Enes, Romanya'nın, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde bu ay oynayacağı İzlanda ve Liechtenstein maçları kadrosunda yer aldı.

Romanya futbolunun "Yeni Hagi"si olarak gösterilen 15 yaşındaki Türk çocuğu Enes Sali, Romanya Milli Takımı'na çağrıldı. Enes dışında G.Saray'dan Olimpiu Morutan ile Alexandru Cicaldau ve Gaziantep FK'dan Alin Tosca ile Alexandru Maxim de milli davet aldı.

Türk asıllı futbolcu, geçen Eylül ayında Romanya tarihine de geçmişti. Enes Sali, Romanya Birinci Ligi'nde (Liga 1) gol atan en genç futbolcu olmuştu. 

Romanya'nın, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde bu ay oynayacağı İzlanda ve Liechtenstein maçları kadrosunda yer alan geleceğin yıldızı, daha şimdiden Avrupa'nın dev kulüplerinin radarında...

Galatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi'nin çalıştırdığı Farul Constanta takımında forma giyen 15 yaşındaki Enes, Acadamica Clienceni'yi 5-0 yendikleri lig maçında gol atarak Romanya tarihine geçmişti.

23 Şubat 2006 Kanada doğumlu Enes Sali, 15 yaş 202 günlük olarak Romanya liginin gol atan en genç oyuncusu oldu.

Hagi'nin prensi Enes Sali daha 15 yaşında Romanya A Milli Takımı'nın formasını giyecek...

Hagi'nin prensi Enes Sali daha 15 yaşında Romanya A Milli Takımı'nın formasını giyecek... ile ilgili etiketler Romanya Enes Sali Gheorghe Hagi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.