Hadise'den O Ses Türkiye Rap paylaşımı! Acun'dan karşılık alamadı...

Son dönemlerde, sevgilisi Kaan Yıldırım'dan ayrılması ve Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile ilişkisi olduğuna yönelik iddialarla magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise, O Ses Türkiye Rap paylaşımıyla dikkat çekti. O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda Hadise yerine ünlü sanatçı Gülşen ile anlaşıldığı iddia edilmişti.

Acun Ilıcalı ile ünlü şarkıcı Hadise'nin aralarının O Ses Türkiye programındaki jüri koltuğu nedeniyle açık olduğu iddia edilmişti.

Son dönemde 'O Ses Türkiye' yarışmasının jüri üyeleri Ebru Gündeş ile Hadise arasında yaşanan olaylar nedeniyle Ilıcalı'nın yeni sezonda Hadise'nin yerine Gülşen'le anlaşacağı haberleri çıkmıştı. Hadise'nin her sene sosyal medyada Ilıcalı'nın doğum gününü kutlamasına rağmen, bu yıl es geçmesi dikkat çekmişti.

"ARANIZDA TEK KADIN OLARAK..."

Bu iddialar gündemdeyken Hadise'den O Ses Türkiye Rap paylaşımı geldi. Hadise Acun Ilıcalı'yı da andığı paylaşımında şunları söyledi:

"O Ses Türkiye Rap’i izlemeye başlamadan aylar önce Acun bana O Ses Rap yapmak istediğini söyleyince çok heyecanlanmıştım. Dünyada ilk defa bir O Ses Rap yarışması yapılacak ve bunu biz yapacağız! Çok gurur verici.

İnanılmaz bir birinci sezon geçirdik. Ülkemizden ve yurt dışından gelen tüm yarışmacılarımızı tebrik ediyorum. Herkes kendi yazdığı sözler ile bazıları kendi prodüksiyonları ile katıldılar. Bu büyük bir başarı! Yarışmanın her aşamasında yazdıkları yeni sözler ile bizleri şaşırtmayı başardılar.

Hadise'den O Ses Türkiye Rap paylaşımı! Acun'dan karşılık alamadı...

Ben bu sezon yarışmacılarımızdan çok şey öğrendim. Zaten hayat öğrenerek ve yaşayarak bizi büyütmüyor mu? Sevgili Murda, Mero ve Eypio ile ilk kez bir projede buluştuk. Ama siz o kadar güzel ve değerli insanlarsınız ki... Aranızda tek kadın olarak kendimi her zaman prenses gibi hissettirdiğiniz için teşekkür ederim. Tüm yarışma boyunca sevginiz ve saygınız çok değerliydi.

Tüm sezon emeği geçen herkese, Acun Medya ekibine ve kendi ekibime sonsuz teşekkürler."

Acun Ilıcalı'nın Hadise'nin paylaşımını ise beğeni de bulunmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Hadise'den O Ses Türkiye Rap paylaşımı! Acun'dan karşılık alamadı... ile ilgili etiketler Hadise O Ses Türkiye Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.