Hadise'den Nur Yerlitaş paylaşımı! Araları bozuktu...

Geçtiğimiz yıl beyninde tümör tespit edilen ve ameliyata alınan ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın vefat haberi Türkiye'yi yasa boğdu. Yerlitaş'ın ölümünün ardından arasının bir süredir bozuk olduğu şarkıcı Hadise sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş hayattayken şarkıcı Hadise ile araları açılmış ve bir türlü düzelmemişti. Yerlitaş'ın ölüm haberini alan Hadise, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

Hadise'den Nur Yerlitaş paylaşımı! Araları bozuktu...

Hadise, "Nur Yerlitaş'a Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dilerim..." ifadelerini kullandı.

 Hadise'den Nur Yerlitaş paylaşımı! Araları bozuktu... - Resim : 2

''BİZDEN ÖZÜR DİLESİN''

Şarkıcı Hadise, televizyon programında annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüs ettiğini söyleyen modacı Nur Yerlitaş'a çok kızmış "Benim özelimi tüm Türkiye ile paylaştı. Bizden özür dilesin" demişti.

Bir televizyon programına telefonla bağlanan Nur Yerlitaş " Hadise'den milyonlarca defa özür diliyorum" demişti.

 

 

Hadise'den Nur Yerlitaş paylaşımı! Araları bozuktu... ile ilgili etiketler Hadise Nur Yerlitaş ölüm vefat Instagram paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.