Hadise Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen ile aşk mı yaşıyor? Yaptığı yorum ifşa oldu!

İş insanı Mehmet Dinçer'ler ile boşanmasının ardından Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile aşk yaşadığına yönelik iddialarla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise'den yeni bir hamle geldi... Hadise'nin ismi şimdi de, Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen ile anılıyor...

Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programında günlerce konuşulan Hadise ile Reza Zarrab aşkının ardından Hadise'den yeni bir hamle geldi. İş insanı Mehmet Dinçerler'den boşandıktan sonra aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise, bu kez bambaşka bir isimle anıldı. 

FRANSIZ BOKS ŞAMPİYONU CYRIL BENZAQUEN İLE AŞK MI YAŞIYOR?

Ünlü şarkıcının sosyal medyadaki yorumu "Yeni bir aşka mı başladı?" sorusunu akıllara getirdi. Takvim gazetesinde yer alan habere göre, Hadise'nin Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma yorum yapması yeni aşk iddialarının ortaya çıkması sebep oldu. 

Hadise Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen ile aşk mı yaşıyor? Yaptığı yorum ifşa oldu!

Ünlü şarkıcı Hadise'den ortaya atılan iddialarla ilgili henüz bir yanıt gelmedi...

Hadise Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen ile aşk mı yaşıyor? Yaptığı yorum ifşa oldu! ile ilgili etiketler Hadise Sosyal Medya Cyril Benzaquen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.