Hadi Özışık, Sedat Peker ile neler konuştu?

Sedat Peker ile görüşme kaydı yayınlandıktan sonra sessiz kalmayı tercih eden Hadi Özışık, konuyla ilgili bir YouTube videosu çekti. Soylu ile Peker arasında arabuluculuk yaptığını reddeden Özışık, yaptığı görüşmeyi "Gazetecilik iştahım kabardı" sözleri ile açıkladı.

İnternet Haber'in kurucusu Hadi Özışık, Sedat Peker'in kendisine ait görüşme kaydını yayınlamasının ardından ilk kez konuştu. Kendisine kumpas kurulduğunu iddia eden Özışık, "Peker'in elinde, Süleyman Soylu'ya mesaj taşıdığımıza dair kanıt varsa şimdi yayınlasın" dedi.

"BENİM GAZETECİLİK İŞTAHIM KABARDI"

Peker ile konuşma nedeninin röportaj yapmak olduğunu söyleyen Özışık, "Size burada samimi bir şey söyleyeyim benim gazetecilik iştahım kabardı. Ya dedim acaba Sedat Peker ile bir röportaj yapsam. Bir sürü şey anlatıyor. Kendisine bu talebimi ilettim. 'Emrin olur abi' dedi. Gün ve saat konusunda kendisine geri döneceğimi söyledim ve görüşmemiz bitti." ifadesini kullandı.

SOYLU KARŞI ÇIKTI: İŞİNE BAK!

Sedat Peker ile röportaj yapmak için Süleyman Soylu'yu aradığını söyleyen Özışık, Soylu'nun kendisine, 'İşine bak' yanıtı verdiğini söyleyerek, Soylu'nun Habertürk yayınındaki beyanlarını doğruladı.

Özışık, sözlerinin devamında "Soylu ile benim aramdaki bir çok telefon görüşmesinde Sedat Peker'in adı bir daha geçmedi. Şayet Sedat Peker ismini geçirmiş olsaydım eğer Soylu benimle olan dostluğunu bitirecekti. Huyunu biliyorum, suyunu biliyorum, bu konudaki hassasiyetlerini biliyorum. Bildiğim için de bir daha Sedat Peker'in P harfini konuşmadım." açıklamasında bulundu.

Hadi Özışık, Sedat Peker ile neler konuştu? ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Sedat Peker İçişleri Bakanı Hadi Özışık video

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.