Habertürk'ün deneyimli spikeri Ceren Bektaş Atuk, ekranlara geri dönüyor

Habertürk TV'nin deneyimli ekran yüzlerinden Ceren Bektaş Atuk, doğum yapması nedeniyle ara verdiği Ana Haber sunuculuğuna bu akşam geri döneceğini açıkladı.

Habertürk TV'nin deneyimli ekran yüzlerinden Ceren Bektaş Atuk, mayıs ayında anne oldu. 

Ceren Bektaş, hamileliğinin son zamanlarına kadar sürdürdüğü Habertürk TV Ana Haber sunuculuğunu 16 Mart'ta Veyis Ateş'e devretmişti.

YENİDEN EKRANLARA DÖNECEĞİNİ AÇIKLADI

Bektaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla doğum nedeniyle ara verdiği Ana Haber sunuculuğu görevine bu akşam döneceğini açıkladı.

Deneyimli spiker paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Virgülü kaldırıyorum.. Saat 19:00 Ana Haber ile Habertürk TV'de yeniden buluşma vakti geldi.. Akşam iyi haberler verebilmek dileğiyle.. Görüşmek üzere..'' 

Habertürk'ün deneyimli spikeri Ceren Bektaş Atuk, ekranlara geri dönüyor

 

Habertürk'ün deneyimli spikeri Ceren Bektaş Atuk, ekranlara geri dönüyor ile ilgili etiketler Habertürk Sosyal Medya Ceren Bektaş Atuk ana haber veyis ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.