Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin kızları dünyaya geldi! İşte ünlü çiftin bebekleriyle ilk pozu!

2014 yılında birlikte rol aldıkları 'Deliha' filminin setinde aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Gupse Özay ve Barış Arduç 2 yıl önce nikah masasına oturmuştu. Çiftten kısa bir süre sonra ise hayranlarını çok sevindiren bebek haberi gelmişti. Özay ve Arduç'un dün akşam saatlerinde bebeklerini kucaklarına aldı.

Gupse Özay ve Barış Arduç, 2014'te birlikte oynadıkları 'Deliha' filminin setinde aşk yaşamaya başlamıştı.

İki yıl önce de Alaçatı'da nikah masasına oturan çift, uzun yıllardır birlikteliklerini gözlerden uzakta yaşıyor.

Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin kızları dünyaya geldi! İşte ünlü çiftin bebekleriyle ilk pozu!

BEBEK HABERİNİ ÖMÜR SABUNCUOĞLU DUYURMUŞTU

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan iki ünlü isimden müjdeli haber gelmişti. Özay'ın hamileliği 5'inci ayında Ömür Sabuncuoğlu'nun paylaşımıyla öğrenildi.

Evlilikleri herkes tarafından beğenilen ünlü ismin hayranları bu habere oldukça sevinmişti.

Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin kızları dünyaya geldi! İşte ünlü çiftin bebekleriyle ilk pozu! - Resim : 2

KIZLARI DÜNYAYA GELDİ

Hamileliğinin son aylarında olan ve kızlarını kucaklarına almak için gün sayan Gupse Özay ve Barış Arduç'un dün akşam saatlerine bebeklerini kucaklarına aldığı öğrenildi.Geçtiğimiz günlerde anne-baba olan çiftten bebekli poz gelmedi. Ancak, doğumhaneden bir kareye, ünlü çiftin fotoğrafını photoshop ile birleştiren hayranları sosyal medyayı salladı.

Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin kızları dünyaya geldi! İşte ünlü çiftin bebekleriyle ilk pozu! - Resim : 3

BEBEĞİN İSMİ NE OLACAK?

Henüz bir paylaşımda bulunmayan çiftin kızlarına verecekleri isim hayranları tarafından merak ediliyor. Özay ve Arduç bebeklerinin isimlerinin ne olacağına dair henüz bir açıklama yapmadı.

Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin kızları dünyaya geldi! İşte ünlü çiftin bebekleriyle ilk pozu! ile ilgili etiketler Gupse Özay Barış Arduç Hamilelik doğum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.