‘Günaydın! Otobüs fotoğrafına gelene kadar aklınız neredeydi?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında...

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Karadeniz gezisine Nagehan Alçı'yı ötüren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tepki toplayan hamlelerini, Fazıl Say'ın Ekrem İmamoğlu pişmanlığını, Türkiye'deki göçmenler meselesini, Mart ayı işsizlik rakamını, benzine yeni zammı ve konut kredisi müjdesini ele aldı.

"OTOBÜS İMAMOĞLU'NU İSTEDİĞİ YERE GÖTÜRMEDİ"

Ceyhun Bozkurt, "Bu otobüs öyle bir yere saptı ki İmamoğlu'nun bırakın cumhurbaşkanlığını, İBB başkan adaylığını ortadan kaldırır. Otobüs İmamoğlu'nu istediği yere götürmedi. Bu gezi nereden bakarsak tutarsızlıktır. Siyasi hesaplaşmalar var. İmamoğlu hep bir projeyle geliyor, dava adamı değil.

"BİRİLERİ BU MESELEYİ KAŞIMAYA ÇALIŞIYOR. TÜRKİYE DÜŞMANLARI PROVOKASYON YAPABİLİR"

Türkiye bu konuda merkez ülke haline geldi. Gönüllü geri dönüş olması gerek. Güvenlik problemi barındırıyor. Sığınmacı meselesi terör örgütleri için kuluçkadır. Birileri bunları kullanabilir. Afganlılar Türkiye sınırına nasıl geliyor? Birileri bir şey pişiriyor olabilir. Böyle bir sorunun olduğu yerde Türkiye düşmanları da provokasyon yapabilir. Birileri bu meseleyi kaşımaya çalışıyor." şeklinde konuştu.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

‘Günaydın! Otobüs fotoğrafına gelene kadar aklınız neredeydi? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.