Grip Aşısı Eczanede Yapılıyor mu? Grip Aşısı Randevusu Nasıl Alınır, Kimlere Yapılır?

Garip Aşısı randevusu e - Nabız üzerinden alınıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın son açıklamasıyla grip aşısının kimlerin olabileceği belli oldu. Sistemin açılmasıyla birlikte pek çok vatandaş, "Grip aşısı eczanelerde yapılıyor mu, grip aşısı randevusu nasıl alınır" sorularına cevap aradı. İşte grip aşısıyla ilgili detaylar...

Sağlık Bakanlığı, Grip aşısıyla ilgili e - nabız randevu sistemini aktifleştirdi. Sağlık Bakanı Koca, 65 yaş üstü vatandaşlar sisteme girerek randevu alabileceklerini söyledi. Eczanelerde ya da aile sağlığı merkezlerinde grip aşısı yaptırmak isteyenler de konuyla ilgili araştırmalara başladı. Peki grip aşısı randevusu nasıl alınır? İşte detaylar..

GRİP AŞISI KİMLER OLABİLECEK?

Grip aşısı için beklenen açıklama geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''65 yaş üstü ve yüksek riskli kronik hastalığı olan vatandaşlarımızın GRİP AŞILARI e-Nabız’a tanımlandı. Grip aşıları sisteme tanımlanmış vatandaşlarımız, aşılarını DOKTOR REÇETESİ ile eczanelerden alabilir.'' ifadelerini kullandı.

Grip Aşısı Eczanede Yapılıyor mu? Grip Aşısı Randevusu Nasıl Alınır, Kimlere Yapılır?

Grip Aşısı Eczanelerde Yapılıyor mu?

Mevsimsel grip (grip aşısı) e - nabız üzerinden alınacak randevuyla birlikte hastanelerde uygulanıyor.

GRİP AŞISI RANDEVU AL...

 

Grip Aşısı Eczanede Yapılıyor mu? Grip Aşısı Randevusu Nasıl Alınır, Kimlere Yapılır? ile ilgili etiketler Eczane e-Nabız grip aşısı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.