Görüntüleri sosyal medyada paylaşılmıştı: Arabasına 'Çok acemiyim' yazan sürücü kaza yaptı

İstanbul Sultangazi'de daha önce sosyal medyada paylaşılan ve kısa sürede ünlü olan araç kaza yaptı. Sürücüsünün 'Çok acemiyim' yazarak trafiğe çıktığı ara., park halindeki bir araca çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada sürücünün başka bir araca çarpmaktan son anda kurtulduğu görüldü.

Sultangazi'de bir sürücü, trafikteki diğer sürücüleri uyarmak ve daha dikkatli hareket etmeleri için otomobilinin arka kısmına 'Çok acemiyim' yazısı astı. Sürücülerin görebileceği şekilde otomobilin arka kısmına yazı yapıştıran acemi sürücü, trafikte diğer sürücülerin, kendisine karşı daha dikkatli hareket etmeleri konusunda uyardı.

Görüntüleri sosyal medyada paylaşılmıştı: Arabasına 'Çok acemiyim' yazan sürücü kaza yaptı

Yaklaşık 1 ay boyunca bu şekilde trafiğe çıkan sürücü, çok kez görüntülenip sosyal medyada paylaşıldı. Kısa sürede sosyal medyada ünlenen sürücü kaza yaptı.

Görüntüleri sosyal medyada paylaşılmıştı: Arabasına 'Çok acemiyim' yazan sürücü kaza yaptı - Resim : 2

PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPINCA PANİK YAPTI

Acemi sürücü geçtiğimiz hafta Cebeci Mahallesi'nde ara sokakta geri geri giderek park halindeki bir araca çarptı. Kazanın şokuyla gaza basan sürücü, yolun solunda park halindeki araca da çarpmaktan son anda kurtuldu. Kaza, bir apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntüleri sosyal medyada paylaşılmıştı: Arabasına 'Çok acemiyim' yazan sürücü kaza yaptı - Resim : 3

GERİ GERİ İLERLEYEREK SOKAKTAN AYRILDI

Görüntülerde, ara sokakta geri geri giden sürücünün park halindeki araca çarptığı, daha sonra otomobilini ileri aldığı görülüyor. Otomobilden inen sürücünün, bir süre çarptığı araca baktığı, kısa bir süre sonra tekrar otomobiline binerek, geri geri ilerleyerek sokaktan ayrılması kameralara yansıyor.

Görüntüleri sosyal medyada paylaşılmıştı: Arabasına 'Çok acemiyim' yazan sürücü kaza yaptı - Resim : 4

Görüntüleri sosyal medyada paylaşılmıştı: Arabasına 'Çok acemiyim' yazan sürücü kaza yaptı ile ilgili etiketler Sultangazi kaza acemi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.