Gönül Dağı'na Gülsim Ali İlhan'dan Derin Darbe! Sadakatsiz'in Melis Sezen'i Dilek Olarak Geliyor

Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan’ın ayrılık haberleri sevenleri oldukça üzerken 3. sezonda yerine gelecek olan isim konusunda değişik iddialar gündeme geldi. Sadakatsiz dizisinin finaline 1 bölüm kala başrol oyuncusunun ismi Gönül Dağı dizisiyle anılmaya başlandı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın oynadığı Gönül Dağı dizisinin sezon finalinde büyük bir ayrılık yaşanıyor. 65. bölümde Dilek karakterine can veren Gülsim Ali İlhan’ın ayrılığı sevenlerini yasa boğacakken onun yerine düşünülen isimde yeri yerinden oynatıyor.

Bulgaristan göçmeni olan ve uzunca bir süredir İstanbul’da yaşayan Gülsim Ali İlhan’ın Gönül Dağı dizisinin çekimleri için Sivrihisar’da kalması kendisini epeyce yıprattı. Onunla beraber birçok kişiyi de zorlayan bu olayla birlikte İlhan’ın dizinin yapımcı ekibiyle konuştuğu ve ayrılığı için onay aldığı kaydedildi.

Gönül Dağı'na Gülsim Ali İlhan'dan Derin Darbe! Sadakatsiz'in Melis Sezen'i Dilek Olarak Geliyor

Sivrihisar’daki hayatın kendini çok fazla zorlandığından yakınan İlhan’ın daha öncede bunu çevresindeki arkadaşlarına söylediği ve burada kalmasının artık kendisi için pek mümkün görünmediğinden söz etmişti. İstanbul’daki yaşamını oldukça özleyen İlhan’ın 65. bölümde Gönül Dağı sezon finalinde diziden ayrılığı da kesinleşmiş oldu.

Gönül Dağı'na Gülsim Ali İlhan'dan Derin Darbe! Sadakatsiz'in Melis Sezen'i Dilek Olarak Geliyor - Resim : 2

Geride kalan 2 sezonun ardından 3. sezona giriş yapmadan final kararı alan Sadakatsiz’in başrol oyuncularından biri olan ve dizide Derin karakterine hayat veren Melis Sezen’in adı TRT 1’in sevilen yapımlarından Gönül Dağı ile geçmeye başladı. Şu anda bu sadece bir iddia olmakla birlikte asıl kararın 3. sezonun hemen öncesinde Ağustos ayında alınacak bir karar olduğu ifade edildi.

Gönül Dağı'na Gülsim Ali İlhan'dan Derin Darbe! Sadakatsiz'in Melis Sezen'i Dilek Olarak Geliyor ile ilgili etiketler Melis Sezen gönül dağı Gülsim Ali İlhan Sadakatsiz dilek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.