Gonca Vuslateri'den eski sevgililerinin kürtaj yaptırdığını söyleyen Serdar Ortaç'a: 'Bu nasıl leşlik!'

Yıllardır çocuk sahibi olma isteğini dile getiren ve ilk evliliğini 2014 yılında yaptığı Chloe Loughnan'dan 2019 yılında boşanan 51 yaşındaki Serdar Ortaç'ın 'kürtaj' açıklaması magazin gündemine bomba gibi düştü. Ortaç'ın ''Kaç tane çocuğum olacaktı, hep kürtaj oldular'' şeklindeki açıklamasına oyuncu Gonca Vuslateri ''Bu nasıl leşlik' şeklindeki tweetiyle tepki gösterdi.

Dün akşam Yeni Gazino'da sahne alan Serdar Ortaç, konser öncesi kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Ortaç, ünlü sevgililerinden bir çoğunun kürtajla çocuk aldırdığını söyledi. Ortaç, "Aralarında tanıdığınız ünlüler de var. Gençlerdi çocuk sahibi olmak istemediler" dedi.

Ortaç, kendisine yöneltilen "Baba olmak için artık çok geç. Halbuki kaç tane çocuğum olacaktı hep kürtaj oldular, kaç tane... Yazık... İstemediler. Gençlerdi. Onlar da haklı bir şey diyemiyorum." itirafında bulundu.


Ortaç'a bu sözlerinden dolayı tepki yağdı. Serdar Ortaç'ın eski sevgilileri için 'kürtaj oldular' açıklaması üzerine Gonca Vuslateri de tepki gösterdi.


''NASIL TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA''


Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Serdar Ortaç için Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarında ''Bu nasıl leşlik. Yalnızca erkekler cevabını versin bu açıklamanın. Türkiye’de doğru düzgün erkek de çok çünkü. Nasıl talihsiz bir açıklama. Hala çatal fırlatabileceğini sanıyor...'' ifadelerini kullandı.

 Gonca Vuslateri'den eski eşlerinin kürtaj yaptırdığını söyleyen Serdar Ortaç'a: 'Bu nasıl leşlik!'

Gonca Vuslateri'den eski eşlerinin kürtaj yaptırdığını söyleyen Serdar Ortaç'a: 'Bu nasıl leşlik!'

 

Gonca Vuslateri'den eski sevgililerinin kürtaj yaptırdığını söyleyen Serdar Ortaç'a: 'Bu nasıl leşlik!' ile ilgili etiketler Serdar Ortaç Gonca Vuslateri Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.