Gods Unchained nedir? Nasıl oynanır?

Gods Unchained, NFT kartlar kazanabileceğiniz oynaması ücretsiz bir blockchain kart oyundur. Kripto para piyasası ve oyunlarla ilgili araştırmalar devam ederken, en çok merak edilen konulardan biri de Gods Unchained'in ne olduğu ve nasıl oynandığı. Peki, Gods Unchained nedir? Nasıl oynanır? Ayrıntılar haberimizde...

Gods Unchained, NFT kartlar kazanabileceğiniz oynaması ücretsiz bir blockchain kart oyundur. Hearthstone tarzında elinizdeki kart desteleriyle, diğer oyunculara karşı strateji yaparak oynayacağınız bir oyundur. Diğer taraftan Gods Unchained'ı oynamak için öncelikle oyunu yükleyerek üye olmalısınız. Peki, Gods Unchained nedir? Nasıl oynanır? Detaylar haberimizde... 

Gods Unchained nedir? Nasıl oynanır?

GODS UNCHAINED NEDİR?

Gods Unchained (GODS), play-to-earn mantığında ve Ethereum blockchaini tabanlı bir çevrimiçi stratejik kart oyunudur. 2018’de ilk kart satışını yapan oyunda oyuncular kendi kart destelerini oluşturup savaş stratejilerini belirleyerek diğer oyuncularla mücadele içine girmektedir.

Gods Unchained, Hearthstone, Runeterra ve Magic: The Gathering Arena gibi geleneksel video oyunlarına benzemektedir. Ancak onlardan farklı olarak oyunculara, oyundaki dijital varlıkları üzerinde sahiplik vermektedir. Oyuncular, Immutable X’in NFT pazar yeri üzerinden Gods Unchained kartlarını ya da oyun içi başka varlıkları GODS token ile alıp satabilirler.

GODS UNCHAINED NASIL OYNANIR?

Gods Unchained, blockchain tabanlı bir oyundur. Bu yüzden Gods Unchained oynamak için oyuna kayıt olduktan sonra bir kripto cüzdanı açmanız gerekmektedir. Gods Unchained, Metamask gibi Ethereum cüzdanlarını desteklemektedir.

Gods Unchained’e kayıt olurken oyunun dosyası otomatik olarak bilgisayarınıza inecektir. Gods Unchained, tarayıcı tabanlı bir oyun değildir. Bilgisayarınıza oyunun çalıştırıcı dosyasını indirmeniz gerekmektedir.

Oyunu yükledikten sonra tek yapmanız gereken cüzdanınızı Gods Unchained oyununa ve Immutable X’e bağlamaktır. Ardından, kayıt olduğunuz bilgilerle giriş yaparak oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

Gods Unchained nedir? Nasıl oynanır? ile ilgili etiketler gods unchained kripto oyun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.