Gizlice evlendikleri ortaya çıkan Görkem Sevindik ile Kübra Siyahdemir'den bir müjdeli haber daha

Daha önce 'Söz', 'Ramo', Kahraman Babam' gibi dizilerde rol alan Kırmızı Kamyon dizisinin yıldızı 34 yaşındaki oyuncu Görkem Sevindik ile 35 yaşındaki basketbolcu Kübra Siyahdemir'in sessiz sedasız nikah masasına oturdukları ortaya çıktı. Gizlice evlenen çift ilk bebeklerini kucaklarına almak için ise gün sayıyor...

Baba olacağı iddia edilen Kırmızı Kamyon dizisinin yıldızı ünlü oyuncu Görkem Sevindik, basketbolcu Kübra Siyahdemir'in gizlice evlendi.

Gizlice evlendikleri ortaya çıkan Görkem Sevindik ile Kübra Siyahdemir'den bir müjdeli haber daha


BİR YIL ÖNCE NİKAH YAPTIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Başarılı oyuncu Görkem Sevindik ile basketbolcu Kübra Siyahdemir'in gizlice evlendi. Çift, yaklaşık bir yıl önce pandemi nedeniyle aile arasında Radisson Hotel'de nikah masasına oturdu. İkilinin şahitliklerini ise Serhan Çetinsaya ve eşi Sare Demir Çetinsaya yaptı.

Gizlice evlendikleri ortaya çıkan Görkem Sevindik ile Kübra Siyahdemir'den bir müjdeli haber daha - Resim : 2

İKİ HAFTA SONRA BEBEKLERİ DÜNYAYA GELECEK

Milliyet'te yer alan habere göre; Oyuncu ve basketbolcunun, iki hafta sonra ise çocuklarını kucağına alacağı ortaya çıktı. Erkek bebekleri olacak çiftin, isim konusunda ise karar vermedikleri öğrenildi. Evliliklerini gizleyen ikili, pandemi bitince ailesi ve arkadaşlarından oluşan 120 kişilik düğün eğlencesi yapacak.

 

 

Gizlice evlendikleri ortaya çıkan Görkem Sevindik ile Kübra Siyahdemir'den bir müjdeli haber daha ile ilgili etiketler Düğün nikah Kübra Siyahdemir görkem sevindik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.