Gelinim Mutfakta Derya neden diskalifiye oldu? Birgül hanım elendi mi?

Gelinim Mutfakta yarışmasının 10 Ocak programında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yarışmacılardan Derya ile kayınvalidesi Birgül Hanım’ın programda olmaması dikkat çekiyor. Peki, Gelinim Mutfakta Derya elendi mi, diskalifiye mi oldu?

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında son dakika gelişmesi yaşanıyor. 10 Ocak Salı gününde programın sevilen isimlerinden Derya ile kayınvalidesi Birgül Hanım’ın programda olmaması yakından takip ediliyor.

Gelinim Mutfakta Derya Neden Diskalifiye Oldu?

Gelinim Mutfakta Derya ve kayınvalidesi Birgül, Nursel Ergin'in açıklamasıyla yarışmadan resmen ayrıldı. Diskalifiye edilen yarışmacılar hakkında Nursel Ergin tarafından yapılan açıklamada, "Tüm kusur Birgül hanımda. Birgül hanım dün çekimden sonra yarışma ahlakına aykırı ahlakına aykırı hareket etmekten dolayı, Gelinim Mutfakta'dan diskalifiye edildi." dedi.

Gelinim Mutfakta

Derya'nın yerine gelen yeni yarışmacı ise eski yarışmacılardan gelin Özlem Argün, kayınvalide Nurten Argün oldu.

Gelinim Mutfakta Derya neden diskalifiye oldu? Birgül hanım elendi mi? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.