Gelinim Mutfakta bu hafta sunucu kim oldu? Turgay Başyayla kimdir, kaç yaşında?

Ekranların en sevilen yemek programlarından Gelinim Mutfakta her ahfta yeni bir sunucu ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Demet Akalın'dan sonra birbirinden ünlü isimlerin haftalık sunucu olarak katıldığı yarışmada yeni haftanın sunucusu Turgay Başyayla oldu. Peki Turgay Başyayla kimdir, kaç yaşında?

Gelinim Mutfakta yeni haftanın sunucusu Turgay Başyayla oldu. Demet Akalın, Seda Sayan ve Fatih Ürek'in bir dönem sunuculuğunu yaptığı ve birçok izleyicinin takip ettiği yemek yarışması Gelinim Mutfakta sunucuları haftalık olarak değişiyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sunucusu Turgay Başyayla hem şarkıcılık hem de yemek programı sunuculuğu yapıyor. Başyayla yaptığı açıklamada; "Bu işi çok sevdim, hem lezzet hem keyif alıyorum bu tür programlarda... Şimdiden çok heyecanlıyım. İnşallah çok keyifli bir programla seyirci karşısında olacağım" dedi.

1976 yılında Zonguldak’ta dünyaya gelen Turgay Başyayla, aslen Çankırılıdır. İlköğretim ve Ortaokul eğitimini Çankırı’da tamamladıktan sonra Kıbrıs’ta yer alan Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler Bölümünü tamamladı. Hem şarkıcılık hem sunuculuk yapan Turgay 2000 yılında çıkardığı Nazlıcan isimli albümüyle tanınmıştır. Çıkardığı albümlerin ardından oyunculuk kariyerine de adım atan Turgay Başyayla, "Şizofren Aşk" isimli televizyon filminde başrol oynadı.

Gelinim Mutfakta bu hafta sunucu kim oldu? Turgay Başyayla kimdir, kaç yaşında? ile ilgili etiketler Kanal D Gelinim Mutfakta turgay başyayla
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.