Gelinim Mutfakta 4 Mart kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu?

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finalinde yine eleme heyecanı yaşanacak. 4 Mart Cuma gününde Gelinim Mutfakta da elenen yarışmacı ve haftanın birincisi netlik kazanacak.

Gelinim Mutfakta yarışmasında 880. bölümde elenen yarışmacı ile haftanın birincisi belli oluyor. Haftanın finalinde Hasret’in anlattıkları herkesi şoke ederken kaynanasının düğününde sahte altın taktığını söyleyince başta Nursel Ergin olmak üzere kafalar bir kez daha karışıyor.

Kaynana Nurten Hanım da bu yaşananlardan ötürü pişmanlık duymadığını söylüyor.

Gelinim Mutfakta Haftalık Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta yarışmasında 4 Mart Cuma günü için henüz haftalık puan tablosu henüz açıklanmadı. Bugünkü puanların açıklanması sonrasında detaylar haberimizde olacak.

Gelinim Mutfakta 4 Mart kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 4 Mart Kim Elendi?

Gelinim Mutfakta yarışmasında 4 Mart Cuma gününden elenen yarışmacı henüz açıklanmadı. Geçen hafta 25 Şubat Cuma gününde yarışmadan elenen isim Deniz olmuştu.

Gelinim Mutfakta 4 Mart Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışmasında 4 Mart Cuma günü birinci olan isim henüz açıklanmadı. Geçen hafta 25 Şubat Cuma gününde en yüksek puanı toplayarak birinci olan yarışmacı Miyase, altın bileziklerin sahibi olmuştu.

 

Gelinim Mutfakta 4 Mart kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.