Gecenin Ucunda dizisinde sarsıcı gelişme! Yeni bölümü bekleyenlere şok

Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ile Kadir Doğulu’nun oynadığı Gecenin Ucunda dizisinden hayranları üzen bir haber geldi. Son olarak 27 Aralık akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan fenomen dizinde yaşanan son dakika gelişmesi herkesi şoke etti.

Star TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Gecenin Ucunda dizisi hakkında yeni bölümden izleyenleri şoke eden bir gelişme yaşandı. Son bölümde Macide ile Kazım’ın nikah masasına oturması ve ikilinin evlilik haberini alan Nermin ile Berrin’in büyük bir şaşkınlık yaşaması dikkat çekmişti.

Ancak son olarak 27 Aralık akşamında 13. bölümü yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinin yeni bölümünü bekleyenlere bir darbe geldi. 3 Ocak akşamında son bölümü yayınlanması beklenen Gecenin Ucunda dizisi yerine "Yenilmez 4" adlı sinema filminin ekranlara geleceği belirtildi.

Gecenin Ucunda

Gecenin Ucunda 14. Bölüm Neden Yok?

Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ile Kadir Doğulu’nun oynadığı Gecenin Ucunda dizisi 3 Ocak akşamında Star TV ekranlarında yayınlanmayacak. Ekran macerasına kısa bir ara veren fenomen dizinin yeni bölümünün 10 Ocak akşamında izleyenlerle buluşacak.

Gecenin Ucunda

Her sene olduğu gibi bu yılda Ocak ayının ilk haftası reklam anlaşmaları ve planlamaları doğrultusunda TV dizileri yayınlarına kısa bir süre ara verdi. Geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi 2023 yılının ilk haftasında bazı dizilerin yeni bölümleri yayınlanmayacak.

Gecenin Ucunda dizisinde sarsıcı gelişme! Yeni bölümü bekleyenlere şok ile ilgili etiketler Gecenin Ucunda Dizisi Neslihan Atagül Kadir Doğulu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.