Gecenin Ucunda 17. bölüm full izle

Gecenin Ucunda 17. bölüm Star TV de. Salı akşamlarında yayınlanan Gecenin Ucunda dizisi son bölümünün tamamı Youtube platformunda.

Gecenin Ucunda 17. bölüm Star TV ekranlarında. Salı akşamlarının en çok izlenen dizilerinden Gecenin Ucunda, son bölümü ile Youtube platformundan izlenebilecek.

Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ile Kadir Doğulu’nun oynadığı Gecenin Ucunda son bölümünde; Macide, Kazım’ın baskılarına daha fazla dayanamamış ve sonunda boşanmaya karar vermiştir.

Ancak Macide’nin bu resti Kazım’ı hem çok üzmüş hem de çok zor bir duruma düşürmüştür. Ahmet’in yanında Serra’yla ortaya çıkışı da her şeyin üstüne tuz biber olmuş, Kazım’ın hayatı iyice arapsaçına dönmüştür.

Gecenin Ucunda 17. bölüm

Çözülmeyi bekleyen bunca sorunun arasında Kazım, Macide’yi kararından döndürmeyi başarsa da artık karşısında bambaşka bir Macide görecektir. Macide artık Kazım’ın onu istediği yere savurmasına izin vermeyecek, kendi istediklerini bir bir hayata geçirmeye başlayacaktır.

Gecenin Ucunda 17. bölüm full izle ile ilgili etiketler Gecenin Ucunda Dizisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.