Gecenin Ucunda 15. bölüm full izle

Gecenin Ucunda 15. bölüm full izlemek isteyenler arayışta. Salı akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinin son bölümü Youtube de.

Gecenin Ucunda 15. bölüm full izlemek isteyenler arayışlarına başladı. Star TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinin son bölümü Youtube platformunda olacak.

Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ile Kadir Doğulu’nun oynadığı Gecenin Ucunda son bölümünde; Berrin’in kurduğu kumpas yüzünden demir parmaklıklar ardına giren Kazım, büyük bir hukuk mücadelesine girişir.

Gecenin Ucunda 15. Bölüm Özeti

Ancak Kazım’ın savaşı tek cephede değildir. Macide hakkında öğrendiği şok edici gerçek, artık kendi aşkına karşı da mücadele etmesine neden olur. Macide ise Kazım’ın kendisine neden eskisi gibi davranmadığını anlamaya çalışırken diğer yandan onu düştüğü zor durumdan kurtarmak için çok büyük çaba harcamaktadır.

Gecenin Ucunda 15. bölüm izle

Karşısına çıkan büyük engelleri aşmayı her zaman başaran Macide ve Kazım aşkı, bu zorlu sınavı da geçebilecek midir?

Gecenin Ucunda Son Bölümde Neler Yaşandı?

Macide ve Kazım’ın evlilik haberi, herkesin hayatında bomba etkisi yaratmıştır. Ama asıl bomba, aşktan gözleri kör olan ikilinin tutku dolu ilişkisine düşmüştür. Nermin’in hamileliğinden çok kötü bir şekilde haberdar olan Macide, Kazım’a karşı çok öfkelidir.

Gecenin Ucunda 15. bölüm izle

Kazım ise Macide’nin öfkesini dindirmek için çabalamaktadır. Macide pek ikna olacak gibi görünmese de yalı içindeki savaşını devam ettirecek, Nermin ve Berrin’e karşı tutumuna tam gaz devam edecektir.

Bunca mücadelenin içinde Kazım, Macide’yi yeniden kazanmanın bir yolunu bulabilecek midir? Yoksa Macide bu ağır yalandan sonra Kazım’a olan güvenini tamamen kayıp mı edecektir?

Gecenin Ucunda 15. bölüm full izle ile ilgili etiketler Gecenin Ucunda Dizisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.