Gecenin Ucunda 14. bölüm full izle! 10 Ocak Gecenin Ucunda tamamını seyret

Gecenin Ucunda 14. bölüm ile Star TV de. Salı akşamları yayınlanan Gecenin Ucunda son bölüm ile dizi bitiminde Youtube platformunda.

Gecenin Ucunda 14. bölüm ile Salı akşamında Star TV ekranlarında. Her bölümü ile yakından takip edilen Gecenin Ucunda dizisinin tamamı Youtube platformundan izlenebilecek.

Başrollerinde Neslihan Doğulu Atagül ile Kadir Doğulu’nun oynadığı Gecenin Ucunda son bölümünde; Macide ve Kazım’ın evlilik haberi, herkesin hayatında bomba etkisi yaratmıştır.

GECENİN UCUNDA 14. BÖLÜM İZLE

Ama asıl bomba, aşktan gözleri kör olan ikilinin tutku dolu ilişkisine düşmüştür. Nermin’in hamileliğinden çok kötü bir şekilde haberdar olan Macide, Kazım’a karşı çok öfkelidir. Kazım ise Macide’nin öfkesini dindirmek için çabalamaktadır.

Gecenin Ucunda 14. Bölüm Full izle

Macide pek ikna olacak gibi görünmese de yalı içindeki savaşını devam ettirecek, Nermin ve Berrin’e karşı tutumuna tam gaz devam edecektir.

Bunca mücadelenin içinde Kazım, Macide’yi yeniden kazanmanın bir yolunu bulabilecek midir? Yoksa Macide bu ağır yalandan sonra Kazım’a olan güvenini tamamen kayıp mı edecektir?

Gecenin Ucunda 14. bölüm full izle! 10 Ocak Gecenin Ucunda tamamını seyret ile ilgili etiketler Gecenin Ucunda Dizisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.