Yemek sırası bekleyen Suriyeli kadınları taciz edip TikTok'ta paylaşmıştı: Emrah C. yakalandı!

Gaziantep'te bir aşevi önünde yemek sırası bekleyen Suriyeli kadınları taciz ettiği anları kayda alıp TikTok'ta paylaşan Emrah C. hakkında Gaziantep Valiliği açıklama yaptı. Gaziantep Valisi Davut Gül, yaptığı açıklamada Emrah C.'nin yakalandığını duyurdu.

Gaziantep’te kendisini özel güvenlikçi gibi gösterip bir aşevinin önünde sıra bekleyen Suriyeli kadınları sözleriyle taciz eden Emrah C. yakalandı. 

"KIZLAR EL SALLAYIN, SURİYE"

Emrah C. Suriyeli kadınlara şarkı söyleyerek, “Kızlar, el sallayın. Kimse el sallamıyor, Suriye!” diyerek taciz etti. TikTok isimli sosyal medya platformunda videoyu paylaşan Emrah C.’ye vatandaşlar tepki gösterdi.

Yemek sırası bekleyen Suriyeli kadınları taciz edip TikTok'ta paylaşmıştı: Emrah C. yakalandı!

GAZİANTEP VALİSİ DUYURDU: EMNİYETİMİZ YAKALADI

Konuyla ilgili Gaziantep Valisi Davut Gül resmi Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Gül, “Gaziantep’te Özel bir firmanın işlettiği Aşevi önünde sıra bekleyen kadınları izinsiz olarak kayda alıp sosyal paylaşım sitesinde paylaşan E. C. emniyetimiz tarafından yakalanmıştır. Konu adli mercilere intikal ettirilmiştir. Görüntülerdeki kişi özel güvenlik görevlisi değildir.” ifadelerini kullandı.

Yemek sırası bekleyen Suriyeli kadınları taciz edip TikTok'ta paylaşmıştı: Emrah C. yakalandı! ile ilgili etiketler TikTok Gaziantep Suriyeli Kadın Taciz Vali aşevi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.