Gaziantep 6 Şubat okullar tatil mi? Pazartesi Gaziantep'te okullara kar tatili var mı?

Meteoroloji'den Gaziantep için gelen yoğun kar yağışı uyarısı sonrasında yarıyıl tatilinde olan öğrenciler Gaziantep'te 6 Şubat Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. 6 Şubat tarihi için Gaziantep Valiliği'nden yapılacak olan son dakika kar tatili haberi bekleniyor.

Meteoroloji'den Gaziantep için son dakika kar yağışı açıklamaları gelirken okullarda yarıyıl tatili de 6 Şubat Pazartesi günü sona eriyor. Öğrencilerde Salı gününe kadar devam edecek olan kar yağışı uyarılarının hemen ardından Gaziantep 6 Şubat kar tatili haberlerini bekliyor.

Yarıyıl tatilinin bitmesine az bir zaman kala bu seferde Meteoroloji'den Gaziantep için son dakika kar yağışı açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenci ise kar yağışı uyarıları sonrasında Gaziantep'te okulların tatil ilan edilip edilmeyeceğini sorgulamaya başladı. Bunun içinde Gaziantep Valiliği'nden gelecek olan son dakika kar tatili haberleri bekleniyor oldu.

Gaziantep kar tatili

Gaziantep'te 6 Şubat Okullar Tatil Mi?

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamalarına göre; Gaziantep'te 5 Şubat Pazar gecesi etkisini gösterecek olan yoğun kar yağışları 6 Şubat Pazartesi ve 7 Şubat Salı günlerinde de tüm il ve ilçelerde de yoğun şekilde devam edecek. Yaklaşık 20 cm'ye ulaşması beklenen kar yağışları nedeniyle Gaziantep'te 6 Şubat Pazartesi günü okulların Gaziantep Valiliği tarafından tatil ilan edilmesi beklenmektedir.

Ancak şu ana kadar Gaziantep için 6 Şubat Pazartesi gününe ait okullarla ilgili kar tatili haberi bulunmamaktadır.

Gaziantep 6 Şubat okullar tatil mi? Pazartesi Gaziantep'te okullara kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Gaziantep Okul Kar tatili 6 Şubat Pazartesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.