Gazi Koşusu saat kaçta? 96. Gazi koşusu hangi kanaldan izlenir?

At yarışı tutkunlarının büyük bir heyecanla beklediği Gazi Koşusu bugün gerçekleştirilecek. Gazi Koşusu'nun hangi kanalda ve saat kaçta gerçekleştirileceği büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Gazi Koşusu saat kaçta? 96. Gazi koşusu hangi kanalda? Ayrıntılar haberimizde...

Bugün 96'ncısı gerçekleştirilecek olan Gazi Koşusu büyük bir heyecanla bekleniyor. Jokeylerin vereceği mücadelelerde 22 safkan İngiliz tayları yer alacak. Bu çerçevede, 96. Gazi Koşusu'nun hangi kanalda ve saat kaçta yapılacağı heyecanla araştırılıyor. Peki, Gazi Koşusu saat kaçta? 96. Gazi Koşusu hangi kanaldan izlenir? 

Gazi Koşusu saat kaçta? 96. Gazi koşusu hangi kanaldan izlenir?

Koronavirüs salgını sebebiyle 2 yıldır seyircisiz olarak yapılan Gazi Koşusu için İstanbul Veliefendi Hipodromu, bu yıl kapılarını yarışseverlere açacak.

Bu yılki birincilik ikramiyesi 2.500.000 TL olarak belirlendi. 96'ncı Gazi Koşusu'nda ikinciye 1.000.000 TL, üçüncüye 500.000 TL, dördüncüye 250.000 TL ve beşinciye ise 125.000 TL ikramiye dağıtılacak. Koşuyu kazanan tayın sahibi birincilik ikramiyesine ek olarak kayıt tutarları, taksit ücretleri ve at sahibi primiyle birlikte toplam 3.859.700 TL’lik bir ikramiye kazanmış olacak. At sahibi aynı zamanda tayın yetiştiricisi ise bu tutara yetiştiricilik primi de dahil olacak ve ödül 4.578.450 TL’ye ulaşacak.

GAZİ KOŞUSU HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından beri aralıksız olarak düzenlenen Gazi Koşusu, Demirören Medya bünyesinde yer alan Kanal D, CNN Türk, D-Smart ve TAY TV’den canlı yayınlanacak.

Genç yeteneklerden Vedat Abiş ve Görkem Özçelik’in ilk kez start alacağı 96'ncı Gazi Koşusu saat 17.15’te başlarken, Demirören Medya TV Kanalları Kanal D, CNN Türk, D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve TAY TV’den canlı ekrana gelecek.

 

Gazi Koşusu saat kaçta? 96. Gazi koşusu hangi kanaldan izlenir? ile ilgili etiketler 96. gazi koşusu at yarışı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.