Garanti BBVA'dan hem nakit hem alışveriş desteği! 5 bin TL’lik faizsiz avans ve 500 TL para hediyesi tanımlanacak!

2022 yılı bitmeden yeni müşterileri için iki yeni destek kampanyası daha geliştiren Garanti BBVA, faizsiz nakit hizmeti ve TL hediyesi içeren kampanyalarını paylaştı. İşte detaylar…

Bu senenin en büyük ekonomik problemleri arasında gösterilen yüksek enflasyon çalışanların ve dolayısı ile de ailelerinin hayatlarını direkt olarak etkilemeye devam ediyor. Yükselen enflasyon sebebi ile maaşları yetersiz kalan ve bu sebep ile hem sabit giderlerini ödemeye hem de gündelik ihtiyaçlarını karşılamaya yetişemeyen vatandaşlar, sene sonu bitmeden bütçelerini toparlamalarına yardımcı olabilecek noktalarını araştırıyorlar.

Vatandaşların bitmek bilmeyen destek ihtiyaçlarına olumlu yanıt veren kurumlar arasında olan Garanti BBVA, 2023 yılı ile birlikte gelecek olan yeni zamlardan hemen önce potansiyel müşterileri için iki yeni kampanya düzenlediğini duyurdu. Söz konusu kampanyalardan birinin nakit desteğini diğerinin ise alışveriş desteğini içerdiğini belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

GARANTİ BBVA’DAN YENİ MÜŞTERİLERİNE ALIŞVERİŞ DESTEĞİ!

2023 yılına girilmesine oldukça az bir zaman kala hem müşteri sayısını daha arttırabilmek hem de tüketicilerin sıkışan bütçelerini bir nebze olsun destekleyebilmek adına yeni bir alışveriş kampanyası geliştirdiğini duyuran Garanti BBVA, 31 Aralık tarihine kadar başvurulara açık kalacak olan yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Garanti BBVA’nın resmi internet sitesi üzerinden duyurulmuş olan yeni alışveriş kampanyasına göre sene sonuna kadar mobil uygulama üzerinden banka müşterisi olan ve bankanın kredi kartı ürününe ilk kez başvuru yapan tüm tüketicilere, internetten tek seferde yapacakları 500 TL ve üzeri tutarlı harcamaya 500 TL değerinde Bonus hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

GARANTİ BBVA’DAN YENİ MÜŞTERİLERİNE FAİZSİZ AVANS DESTEĞİ!

Garanti BBVA'dan hem nakit hem alışveriş desteği! 5 bin TL’lik faizsiz avans ve 500 TL para hediyesi tanımlanacak!

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre 31 Aralık tarihine kadar bankanın mobil uygulaması aracılığı ile müşteri olma sürecini tamamlayan tüketicilere alışveriş desteğinin yanı sıra nakit desteğinin de verileceği öğrenildi. Banka, ilk kez Bonus kart başvurusu yapan ve başvurusu onaylanan tüm yeni müşterilere, 6 ay vade ve yüzde 0 faiz karşılığında 5 bin TL’ye kadar nakit avans hizmetinin sunulacağını bildirdi.

Garanti BBVA'dan hem nakit hem alışveriş desteği! 5 bin TL’lik faizsiz avans ve 500 TL para hediyesi tanımlanacak! ile ilgili etiketler Garanti BBVA alışveriş Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.