Garanti BBVA çalışma saatleri 2020! Garanti BBVA saat kaçta açılıyor, kapanıyor?

Bankalar günlük hayatta sıklıkla kullandığımız kurumlardan biridir. Krediler, kartlar, ödemeler ve birçok farklı konularda işlem yapmak için uğradığımız yerlerdir. Bu yüzden müşteriler “Garanti BBVA saat kaçta açık” sorusunun yanıtını arıyorlar. Normalleşme adımları kapsamında Garanti BBVA çalışma saatleri tekrar normale döndü. Garanti BBVA saat kaçta açık, kaçta kapanıyor? İşte ayrıntılar…

Ülkemizde faaliyet gösteren önemli bankalardan biri olan Garanti BBVA çalışma saatleri 2020 yılına göre düzenlendi. Yeni kredi paketlerinin açıklanması ile beraber bankalara olan yoğunlukta arttı. Sosyal mesafe gereği bankalara eskisi gibi herkes bir anda giremeyecek. Bu yüzden çalışma saatlerini dikkate alıp banka şubelerine gidilmesi gerek. Garanti BBVA saat kaçta açık, kaçta kapanıyor? Gibi soruların yanıtlarına bakalım…

GARANTİ BBVA SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

Garanti BBVA müşterileri bankalardaki işlerini halletmek için erkenden bankanın yolunu tutuyorlar. Bankalar ise belirli saatlerde açılıp kapanmaktadır. Bunun için Garanti BBVA açılış saati dikkate alınarak şubeye gidilmelidir. Garanti BBVA hafta içi sabah saat 09.00’da açılmaktadır.

GARANTİ BBVA SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

Bankada olan işlerinizi halletmek için işinizi son saate bırakmayın. Yaşanan yoğunluklar nedeniyle banka kapanış saati nedeniyle işleminizi yaptıramayabilirsiniz. Bunun için Garanti BBVA çalışma saatlerini göz önünde bulundurarak planlarınızı yapın. Garanti BBVA hafta içi saat 17.00’da kapanmaktadır.

GARANTİ BBVA ÇALIŞMA SAATLERİ

Garanti BBVA çalışma saatleri koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenleme getirilmişti. Bazı şubeler kapatılarak şube sayısı azaltılmıştı. Normalleşme adımları başladıktan sonra Garanti BBVA çalışma saatleri eski düzene göre devam etmeye başladı. Buna göre:

Garanti BBVA hafta içi saat 09.00’da açılıyor, yine hafta içi saat 17.00’da kapanmaktadır. Çalışma saatleri 09:00-12:30 ve 13:30-17:00 bu şekildedir. Öğle arası bir saat yemek molası vardır.

Garanti BBVA şubeleri hafta sonu açık değildir. Destek almanız için telefon bankacılığı hizmetini kullanabilirsiniz. Adres olarak merkez binası Levent Nispetiye Mah. Aytar Cad. No:2 Beşiktaş 34340 İstanbul olarak bilinmektedir. İletişim numarası da 444 0 333 ve 0850 222 0 333 olarak ulaşabilirsiniz.

Resmi tatil günlerinde ise banka da resmi tatile girmektedir. Resmi tatil bitiminden sonra banka normal mesai saatlerinde çalışmaktadır.

 

Garanti BBVA çalışma saatleri 2020! Garanti BBVA saat kaçta açılıyor, kapanıyor? ile ilgili etiketler Garanti BBVA çalışma saatleri açılış kapanış tatil günleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.