Game of Thrones'un ardından gelen başarısızlık!

Televizyon dünyasının rekorlar kıran dizisi Game of Thrones’un bitmesi diziyi yayınlayan HBO’yu başarısızlığa sürükledi. HBO'ya ait son verilere göre, söz konusu dizinin bitmesiyle kanal, yetişkin seyirci kitlesinin yarısından fazlasını kaybetti.

Ekranlarda fırtına gibi esen Game of Thrones dizisinin sona ermesi hayranlarından çok diziyi yayınlayan HBO kanalını üzdü. Son verilere göre; Game of Thrones sona erince HBO'nun seyirci sayısı büyük oranda düştü. Kanal yetişkin seyirci kitlesinin yarısından fazlasını kaybetti.

ABD'nin popüler paralı televizyon kanalı HBO, Game of Thrones sonrası dönemde seyirci kitlesinin önemli bir kısmını kaybetti. Variety'de yer alan rapora göre, kanalın 18-49 yaş aralığındaki yetişkin seyirci kitlesi 2020 yılında %50'den fazla düştü. Paralı/Premium kanallar arasında en büyük düşüşün HBO'da görüldüğü belirtildi.

HALA BİR MARKA

Final sezonu büyük tepkiler toplamış olsa da Game of Thrones hala tüm dünyada büyük bir marka halinde. Warner Bros bu nedenle HBO Max servisine birden fazla yeni Game of Thrones dizisi getirmeyi planlıyor. Önümüzdeki yıl yayınlanacak olan House of the Dragon dizisinden sonra da yeni spin-off'ların geleceği yönünde sinyaller verilmişti.

 

 

Game of Thrones'un ardından gelen başarısızlık! ile ilgili etiketler Game of Thrones HBO kitle izleyici
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.