Galler-İran maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2022 Dünya Kupası maratonu tüm hızıyla devam ediyor. B Grubu müsabakasında Galler ile İran karşı karşıya gelecek. Peki, Galler-İran maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. B Grubu müsabakasında Galler ile İran karşı karşıya gelecek. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Galler - İran maçı hangi kanalda? Saat kaçta? İşte detaylar...

GALLER - İRAN MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Galler - İran maçı 25 Kasım Cuma günü saat 13:00'da TRT 1'de canlı yayınlanacak.

GALLER - İRAN MUHTEMEL 11'LER

Galler: Hennessey; Mepham, Rodon, Davies; Roberts, Ramsey, Ampadu, Williams; James, Bale; Moore.

İran: H. Hosseini; Moharrami, Pouraliganji, Cheshmi, M. Hosseini, Mohammadi; Jahanbakhsh, Noorollahi, Karimi, Gholizadeh; Taremi.

MARIO ESCOBAR YÖNETECEK!

 Ahmed bin Ali Stadı'nda oynanacak ve saat 13.00'te başlayacak mücadeleyi Guatemala Futbol Federasyonundan hakem Mario Escobar yönetecek.

Tarihinde Dünya Kupası'na ikinci kez katılan Galler, gruptaki ilk maçında, son dakikalarda Gareth Bale'in attığı penaltı golüyle ABD ile berabere kalmıştı. Protestoların damga vurduğu karşılaşmada ise İran, İngiltere'ye 6-2 mağlup olarak turnuvaya kötü bir başlangıç yapmıştı.

Galler-İran maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Galler İran 2022 Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.