Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında taraftarlar arasında döner bıçaklı, sopalı kavga

Spor Toto Süper Lig'in 2022-23 sezonunda Galatasaray, Ankaragücü'nü yenerek şampiyon oldu. Ankara'da şampiyonluk kutlaması yapan Galatasaraylı taraftarlar ile 2 Ankaragücü taraftarı arasında döner bıçaklı, sopalı kavga çıktı.

Ankaragücü'nü 4-1 yenerek 23'üncü şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın taraftarları, Kızılay başta olmak üzere başkentin birçok noktasında kutlama yaptı. Kutlamalar sırasında trafikte otomobille seyir halinde olan 2 Ankaragücü taraftarı ile şampiyonluk kutlaması yapan Galatasaraylı taraftarlar arasında tartışma yaşandı.

DÖNER BIÇAĞINI KALABALIĞA SAVURDU

Ankaragüçlü taraftarın otomobilini durdurması ile bazılarının elinde sopalar olan Galatasaraylı taraftarlar otomobile saldırdı. Sonrasında otomobilinden elinde döner bıçağıyla inen Ankaragücü taraftarı, döner bıçağını karşısındaki kalabalığa doğru savurmaya başladı. Olay yerinde bulunan bekçilerin bıçaklı saldırgana hızlı müdahalesi sayesinde yaralanan olmadı. (DHA)

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında taraftarlar arasında döner bıçaklı, sopalı kavga ile ilgili etiketler Ankara Galatasaray Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.