Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında Aleyna Tilki, Bafetimbi Gomis ve ailesiyle sahneye çıktı! Spikerlerin yorumu dikkat çekti

Galatasaray, dün akşam Fenerbahçe'yi mağlup ederek şampiyonluk kupasını kaldırdı. Şampiyonluk kutlamalarında Aleyna Tilki, Bafetimbi Gomis ve ailesiyle birlikte sahneye çıktı. Tilki, şarkılarıyla futbolcuları ve taraftarları coştururken spikerlerin Tilki hakkındaki diyaloğu dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig'in 2022-2023 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu. Ligin 37. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray, rakibini 3-0 mağlup ederek şampiyonluğunu resmen ilan etti. 

ALEYNA TİLKİ, GOMİS VE AİLESİYLE SAHNEDE!

Galatasaraylı futbolcular ve taraftarlar alınan galibiyetle kutlamalar yaptı. Kenan Doğulu, Simge Sağın gibi isimlerin sahne aldığı kutlamalara Aleyna Tilki de katıldı.  Aleyna Tilki "O Sen Olsan Bari" şarkısıyla özdeşleşen Fransız golcü Bafetimbi Gomis ve ailesiyle sahneye çıktı. 

SPİKERLERİN DİYALOĞU GÜNDEM OLDU

O anlarda Tilki'nin kıyafeti de gözlerden kaçmadı. Spiker Murat Yenersoy o anlarda "Aleyna Tilki 2018’de buraya kırmızı elbiseyle çıkmıştı şu an bembeyaz" diyerek detay verirken diğer spiker Özkan Öztürk ise "Her detayı da hatırlıyorsun?" dedi.

Spikerin "Hafızam kuvvetlidir Özkan" demesi sosyal medyada ti'ye alındı. O anlar için "Özkan'ın başını yakacaksınız" yorumları geldi.

2018 YILINDA YİNE BİR ARAYA GELMİŞLERDİ

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Bafetimbi Gomis ile 2018 yılında da şampiyonluk kutlamalarında bir araya gelmişti. Kısa bir açıklama yapan Tilki "Şarkım Gomis'e çok yakıştı. Çok mutluyum. Acayip bir taraftardı, süperdi" ifadelerini kullanmıştı. Aleyna Tilki ile Gomis, kutlamalarda önce bir araya gelip fotoğraf çektirmişti.

 

 

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında Aleyna Tilki, Bafetimbi Gomis ve ailesiyle sahneye çıktı! Spikerlerin yorumu dikkat çekti ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Bafetimbi Gomis Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.