Galatasaray'da Yunus Akgün Qarabağ galibiyeti sonrası konuştu: Çok anlamlı bir maç oldu...

Galatasaray'da Yunus Akgün, Qarabağ karşılaşmasıyla ilgili, "Azerbaycan kardeş ülkemiz. Çok güzel ağırladılar. Çok güzel ve mücadeleci bir maç oldu. Çok anlamlı bir maç oldu." dedi.

Galatasaray, Bakü'de oynanan hazırlık maçında Qarabağ'ı 2-1 mağlup etti.

Sarı-Kırmızılılar'ın gollerini Bafetimbi Gomis ve Mauro Icardi, Qarabağ'ın golünü ise Redon Xhixha kaydetti.

''ÇOK ANLAMLI BİR MAÇ OLDU''

Mücadelenin ardından Galatasaray'da Yunus Akgün, açıklamalarda bulundu.
Qarabağ'la çok güzel bir maç oynadıklarını belirten Yunus Akgün, "Azerbaycan kardeş ülkemiz. Çok güzel ağırladılar. Çok güzel ve mücadeleci bir maç oldu. Çok anlamlı bir maç oldu. İki takımın da ayağına sağlık. Çok güzel bir maç oldu." dedi.

Azerbaycan'da büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını belirten genç oyuncu, "Burada bizi birçok Galatasaray taraftarı karşıladı. Otobüsten indiğimizde büyük bir sevgi gördük. Onlara da çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

 

Galatasaray'da Yunus Akgün Qarabağ galibiyeti sonrası konuştu: Çok anlamlı bir maç oldu... ile ilgili etiketler Karabağ FK Galatasaray Hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.