Galatasaray'da Burak Elmas oyunu kullandı! Yırtılan zarf kime oy verdiğini ortaya çıkardı!

Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, Galatasaray Lisesi'nde toplandı. Genel kurulda başkanlığa aday olan Dursun Özbek, Eşref Hamamoğlu ve başkan Burak Elmas oylarını kullandı. Elmas'ın oy kullanılırken çekilen fotoğrafta pusulanın görünmesi gündem oldu.

Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, Galatasaray Lisesi'nde başladı. Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun sarı-kırmızlı kulübün başkanı olmak için yarıştığı olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı öncesinde üyelere seslenen Galatasaray Başkanı Burak Elmas, görev sürecindeki ekip arkadaşlarına teşekkür etti ve iki başkan adayına başarılar diledi.

Genel kurul, seçim divan başkanlığına Asena Yılmazkaya Dinçbaylı'nın seçilmesiyle başlarken, sonrasında başkanlık divanı belirlendi. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Son olarak ise sandıklarda görev alacak üyeler belirledi.

SANDIKLAR SAAT 15.00'TE KAPANIYOR

Toplam 24 sandığın bulunduğu seçimde oy kullanma işlemi saat 15.00'te sona erecek. 8 bin 862 sarı-kırmızılı üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu seçimde, Dursun Özbek 2'nci sandık, Eşref Hamamcıoğlu 3'üncü sandık ve Burak Elmas da 9'uncu sandıkta oylarını kullandı. Üyeler, Özbek için kırmızı, Hamamcıoğlu için ise sarı renkteki oy pusulalarını kullanacak.

Galatasaray'da Burak Elmas oyunu kullandı! Yırtılan zarf kime oy verdiğini ortaya çıkardı!

OYU BELLİ OLDU

Galatasaray Başkanı Burak Elmas oyunu 9'uncu sandıkta kullandı. Elmas, oyunu kullandıktan sonra ailesiyle birlikte Galatasaray Lisesi'nden ayrıldı. 

Burak Elmas'ın oy verirken çekilen fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Oy zarfının kenarının yırtık olması sebebiyle Elmas'ın sarı renkteki oy pusulasını kullandığı görüldü. Sarı renk oy pusulasında Eşref Hamamcıoğlu'nu temsil ediyor. 

 

Galatasaray'da Burak Elmas oyunu kullandı! Yırtılan zarf kime oy verdiğini ortaya çıkardı! ile ilgili etiketler Galatasaray burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.