Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Toulouse maçında sonra olay tepki: İllallah ettik, gelmeyin bir daha!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sarı-Kırmızılı takımın Toulouse ile oynadığı hazırlık maçının hakemi Burak Şeker'e sert tepki gösterdi. Buruk, "Ne kininiz varmış Galatasaray'a. Hazırlık maçında bile aynısını yapıyorsunuz. Kininiz bitmedi! Burada bile pozisyon yaratmaya çalışıyorsunuz." ifadelerini kullandı. İşte detaylar....

Galatasaray'ın Toulouse ile Antalya kampında oynadığı hazırlık maçında Sarı-Kırmızılılar'ın teknik adamı Okan Buruk, maçın hakemi Burak Şeker'e tepki gösterdi.

Toulouse'un 42. dakikada Rasmuas Nicolaisen ile bulduğu gol öncesi faul kararına itiraz eden Okan Buruk, 4. hakemin yanına giderek tepkisini dile getirdi. Okan Buruk, "Ne kininiz varmış Galatasaray'a. Hazırlık maçında bile aynısını yapıyorsunuz. Kininiz bitmedi! Burada bile pozisyon yaratmaya çalışıyorsunuz." dedi.

"İLLALLAH ETTİK! GELMEYİN BİR DAHA"

Tepkisini sürdüren Buruk, "Ligde kaldığınız yerden burada da devam. Ligde illallah ettik, burada devam ediyorsunuz. İstemiyoruz, gelmeyin maçlarımıza!" ifadelerini kullandı..

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Toulouse maçında sonra olay tepki: İllallah ettik, gelmeyin bir daha! ile ilgili etiketler Galatasaray Toulouse Hazırlık maçı Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.